• Club van Honderd

    De Club van 100

    Wat doen al die namen toch op dat witte bord in de kantine, boven de ‘gedekte tafel’. Dit is het bord van de Club van 100. Dit is een zelfstandige, vrijwillige groep binnen SV Eemnes. Het bestuur wordt gevormd door Harry Vos, Lida Willard en Jan Schouten. Deze groep zet zich in om mensen bereid te vinden de club financieel te steunen.

    De bijdrage is Eur 45,- per jaar. Daarmee investeer je via de Club van 100 in SV Eemnes en als ruil komt je naam op het grote witte bord te staan. En met inmiddels ruim 100 leden, geeft dat jaarlijks zo’n Eur 5.000,- dat kan worden besteed. Dit alles onder het motto: ‘Vele kleintjes maken grote dingen mogelijk’

    Het bedrag dat de Club van 100 verzamelt, wordt te allen tijde besteed aan een doel dat de hele vereniging ten goede komt. Zo is er in het verleden geïnvesteerd in een speeltuin, de bankjes rond veld 1, trainingsmateriaal, jassen voor de trainers, goaltjes, de dartborden in de kantine, de TV schermen, de bar en nog veel meer. Zaken die iedereen binnen de vereniging terug ziet. Uiteraard wordt over de besteding overlegd met het bestuur, maar de uiteindelijke beslissing over de besteding is aan de Club van 100.

    Wil je ook lid worden van de Club van 100 of heb je een mooi bestedingsdoel, meld je dan bij de Club van 100. Stuur een mail naar Jan Schouten, (clubvan100@sveemnes.nl) of loop op zaterdagmiddag even langs de tafel onder het grote bord. Grote kans dat je een van de leden van de Club van 100 daar vindt.