• Champions League

  Ook de allerjongste voetballers en voetbalsters zijn van harte welkom als lid bij S.V. Eemnes. Vaak is deze groep bekend onder de aanduiding mini’s, maar bij ons heten ze heel stoer: de Champions League (CL).

  De Champions League bestaat uit kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar. Tijdens de trainingen staat plezier bovenaan. We vinden het als jeugdcommissie van de SV Eemnes belangrijk, dat ieder kind plezier heeft in onze sport en het voetbal spelenderwijs leert kennen. Dit doen wij door oefeningen aan te bieden gericht op de leeftijd. Kinderen in deze leeftijd zijn zich niet altijd bewust van wat het lichaam allemaal kan. Door middel van oefeningen met een bal proberen we hier balans in te krijgen en te houden. “De bal en ik” is daarom het thema voor deze leeftijd.

  Wij willen u en uw kind graag eerst laten ervaren of voetbal de juiste sport voor hem of haar is. We bieden daarom de mogelijkheid aan om maximaal 4 proeftrainingen mee te doen voordat u besluit uw kind lid te maken. 
  Bent u en is met name uw kind enthousiast over de optie van de proeftrainingen, dan kunt u contact opnemen via jessica.jceemnes@hotmail.com.

  De Champions League traint 1 keer per week: op woensdag van 16:30 tot 17:30 uur. Wij vragen iedereen 10 minuten voor de start van de trainingen aanwezig te zijn. Iedere zaterdagochtend speelt de Champions League om 8:30 uur onderlinge 4 x 4 partijtjes, voorafgegaan door wat basisoefeningen. Dit alles vindt plaats op veld 3 aan de kant van het Huis van Eemnes. Belangrijk hierbij is het tijdig kunnen starten, dus nogmaals de oproep om uiterlijk 10 minuten voor de start (8.20 uur) aanwezig te zijn. Na afloop van de partijtjes mag ieder kind een penalty schieten op het grote doel.

  Mocht het een keer niet uitkomen, dan graag tijdig afmelden. Op woensdag vóór 12 uur en vóór de zaterdag uiterlijk vrijdagavond 22:00 uur. Afmelden kan via de Champions League app groep. Gewone voetbalschoenen (geen kunstgrasschoenen i.v.m. lange sprieten van het kunstgras) en scheenbeschermers (indien passend) zijn verplicht.

  Voor de coördinatie van de Champions League is Jessica Rademaker het aanspreekpunt. Voor aanmeldingen en lidmaatschap kun je terecht via www.sveemnes.nl/inschrijven.

  De partijtjes op zaterdag worden afgesloten met het gezamenlijk drinken van een glaasje limonade in de kantine.

  Wij wensen alle kinderen, ouders en opa’s en oma’s ook dit seizoen weer heel veel voetbalplezier toe bij de S.V. Eemnes.