• Champions League

Onze allerjongste spelers zijn van harte welkom als mini lid bij S.V. Eemnes, beter bekend als de Champions League (CL).

De CL traint 1 keer per week: op woensdag van 16:30 tot 17:30 uur.

Voor de training op woensdag hoef je je kind NIET af te melden als hij/zij niet kan komen maar het is wel handig voor de trainers als ze het weten. Voor informatie kun je uiteraard bij de trainers terecht.

Gewone voetbalschoenen (geen kunstgrasschoenen i.v.m. lange sprieten van ‘t kunstgras) en scheenbeschermers zijn verplicht. Voor de coördinatie van de wedstrijden op de zaterdag is vader Paul Heemskerk (vader van Jens) het aanspreekpunt. Voor aanmeldingen en lidmaatschap kun je terecht op de S.V. Eemnes website bij de tab: ledeninfo. Lid worden kan door hier het formulier online in te vullen en te versturen. Algemene jeugdvoetbal informatie staat hier ook een link naar de informatiemap nieuwe leden met veel info over jeugdvoetbal bij S.V. Eemnes.

Iedere zaterdagochtend speelt de CL om 09.00 uur een onderlinge wedstrijd van twee keer 15 minuten met 5 minuten pauze in het kleine veldje naast veld 3. Omdat de kinderen op de club de voetbalshirts krijgen uitgedeeld verwachten wij dat iedereen uiterlijk om 08.45 uur aanwezig is. Zorg er alsjeblieft voor dat je op tijd bent, want het is vervelend als iedereen moet wachten op jouw kind.

Na de wedstrijd mag ieder kind één keer een penalty schieten op het doel en één keer keepen. De ochtend wordt afgesloten met het gezamenlijk drinken van een glaasje limonade in de kantine. Let er wel even op dat het dragen van voetbalschoenen in de kantine niet is toegestaan i.v.m. de vloer.

Mocht je kind onverhoopt op zaterdag niet kunnen voetballen dan is het afmelden hiervoor wel verplicht. Doe dit alsjeblieft tijdig (voor vrijdag 16.00 uur), zodat we rekening kunnen houden met de afmelding en een eventueel nieuwe indeling kunnen maken. Afmelden kan via de CL app groep.

De club draagt zorg voor de voetbalshirts. Deze shirts dienen iedere zaterdag te worden gewassen. Ieder team is er verantwoordelijk voor dat iedere ouder van het desbetreffende team bij toerbeurt de voetbalshirts wast.

Na deze mededelingen, willen wij jullie vooral heel veel voetbalplezier toewensen dit voetbalseizoen bij S.V. Eemnes.

• Trainingsschema

DagTijdVeldKleedkamer