• Voetbal.nl app

  Met de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

  Registreren en account
  Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met je e-mailadres.
  Registreren kan ook via de website www.voetbal.nl.

  Let op: ben je lid van S.V. Eemnes? Gebruik dan bij het registreren voor de app hetzelfde e-mailadres als dat bij de club bekend is. Bij twijfel kun je dit navragen via ledenadministratie@sveemnes.nl. Wij kijken dan z.s.m. voor je na met welk e-mailadres je in onze ledenadministratie staat.

  Ook wijzigingen in je e-mailadres (of andere gegevens) kun je via ledenadministratie@sveemnes.nl doorgeven.

  Let op: ben je ook spelend lid van S.V. Eemnes / de KNVB? De profielfoto in je voetbal.nl app is ook je spelerspasfoto! Dit is door de KNVB zo gekoppeld. Zorg dus dat je goed herkenbaar op de foto staat, anders kan de scheidsrechter bepalen dat je niet mag spelen!

  Dit account kun je gebruiken voor Voetbal.nl én voor de KNVB Wedstrijdzaken app (voor leden). En hoe makkelijk: je kan met dit zelfde account ook inloggen op de voetbal.tv app en daarmee live wedstrijden van SV Eemnes volgen. 

  Met dit account kun je onder andere inzien welke persoonsgegevens voor dit account zijn vastgelegd. Als lid van een vereniging / de KNVB kun je de digitale (KNVB) pas bekijken en de zichtbaarheid van je naam en foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl instellen.

  Ben je jonger dan 16 jaar, dan kunnen de gegevens alleen worden aangepast door de ouders.
  Hoe te regelen? Volg het onderstaande stappenplan.


  Stappenplan

  Voor kinderen onder de 16 jaar:

  Stap 1
  Download de app Voetbal.nl

  Stap 2
  Bedenk met welk e-mailadres het kind is aangemeld in de ledenadministratie. Is dit het e-mailadres van de ouders? Vraag dan via ledenadministratie@sveemnes.nl het e-mailadres van je kind als primair adres te registreren en het mailadres van de ouder toe te voegen bij ‘E-mail ouder/verzorger’.

  Stap 3
  Maak in de app een account aan met het e-mailadres van het kind en een eigen gekozen wachtwoord.

  Stap 4
  Je kind kan nu zelf alle informatie zien, maar de ouder kan zijn/haar gegevens beheren.

  Voor ouders van kinderen onder de 16 jaar:

  Stap 1
  Download de app Voetbal.nl

  Stap 2
  Bedenk met welk e-mailadres het kind is aangemeld in de ledenadministratie. Is dit het e-mailadres van de ouders? Vraag dan via ledenadministratie@sveemnes.nl het e-mailadres van je kind als primair adres te registreren en het mailadres van de ouder toe te voegen bij ‘E-mail ouder/verzorger’.

  Stap 3
  Maak in de app een account aan met je eigen e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Als ouder log je nu in als toeschouwer en volg je jouw kind via ‘favorieten’

  Stap 4
  Ga naar menu Instellingen > Mijn Kinderen. Je kind kan nu zelf alle informatie zien, maar jij kan zijn/haar gegevens beheren (foto en zichtbaarheid)

  Voor spelers ouder dan 16 jaar:

  Stap 1
  Download de app Voetbal.nl

  Stap 2
  Bedenk met welk e-mailadres je bent aangemeld in de ledenadministratie. Is dit het e-mailadres van de ouders? Vraag dan via ledenadministratie@sveemnes.nl het e-mailadres van jezelf als primair adres te registreren en eventueel het mailadres van de ouder toe te voegen bij ‘E-mail ouder/verzorger’.

  Stap 3
  Maak in de app een account aan met jouw e-mailadres en een eigen gekozen wachtwoord.

  Stap 4
  Je ziet nu zelf alle informatie en kunt zelf deze gegevens beheren via Instellingen/Mijn persoonsgegevens (foto en zichtbaarheid).

  Voor ouders van spelers ouder dan 16 jaar of toeschouwers:

  Stap 1
  Download de app Voetbal.nl

  Stap 2
  Maak in de app een account aan met je e-mailadres en een eigen gekozen wachtwoord.

  Stap 3
  Zoek de club SV Eemnes en het team dat je wilt volgen en bestempel deze als favoriet (sterretje aanvinken)

  Stap 4
  Je volgt nu alle informatie van SV Eemnes en de teams die als favoriet zijn benoemd.


  Vragen over het gebruik van de app?
  Op de website voetbal.nl vind je de nodige gebruikerstips. Of mail Gonny Dunnink via vrijwilliger@sveemnes.nl

  Meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens vind je bij de instellingen en kun je nalezen in de informatie over het gebruik van persoonsgegevens.

  Nog meer hulp nodig bij het stap voor stap registreren?
  Klik dan hier: registreren-en-inloggen-in-de-app-voetbal-nl.

  Gebruiken meerdere gezinsleden hetzelfde e-mailadres?
  Na het inloggen vindt de koppeling van je account aan een persoon plaats. Om je persoonlijke programma te krijgen moet het e-mailadres van je account overeenkomen met het e-mailadres dat bij jouw profiel bij de vereniging is geregistreerd.

  De koppeling aan de persoon vindt na inloggen automatisch plaats. Als de account aan meer dan 1 persoon gekoppeld kan worden, omdat er meerdere personen zijn met jouw e-mailadres (bijvoorbeeld je kinderen), zul je na inloggen moeten kiezen aan welke persoon je wilt koppelen. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen, kan je opnieuw kiezen aan welke persoon je het account wilt koppelen.

  Veelgestelde vragen
  De KNVB heeft allerlei nuttige en handige informatie over de app voor je klaar staan. Heb je een vraag over de app? Dan kun je het antwoord wellicht al vinden bij de veel gestelde vragen.