• Zwart groen kleurt verder geel blauw

22 mei 2022
  • Afgelopen week meldden wederom een aantal enthousiaste kinderen uit Oekraïne zich met hun ouders bij onze vereniging. Wim en ik hebben hen welkom geheten bij SV Eemnes.

Vorige week is Kyryl al mee gaan trainen met de JO14-1. De andere kinderen sluiten zich vanaf deze week aan bij de diverse jeugdteams. Vorige week waren er, vanwege de avondvierdaagse, namelijk geen trainingen in de desbetreffende leeftijdscategorieën georganiseerd.

Emil start maandag 23 mei bij de JO8.
    Matvey en Ken kunnen op dinsdag 24 mei starten bij de JO12. Daar speelt al een jongetje uit de Oekraïne mee. Edward, Vadim en Sadha kunnen op dinsdag 24 mei starten bij de JO10.

Dank aan Jaap Groeneveld vanuit het Steuncomité Oekraïne Eemnes voor zijn begeleidende rol in deze en fantastisch om te zien hoe wederom weer binnen de vereniging door iedereen zo betrokken wordt meegeholpen om alles weer mogelijk te maken.

Namens het bestuur,

André Adema