• Wim toegelaten tot Hoofd opleiding B

11 jun 2021
  • Net bekomen van de cursus trainer/coach UEFA B zet Wim van der Craats de volgende stap.

Na een uitgebreid intake gesprek met de KNVB is Wim deze week toegelaten tot de opleiding Hoofd Opleiding B.

Fantastisch nieuws voor Wim en ook voor onze club. De opleiding is zeer praktijkgericht waardoor wij als club veel input zullen krijgen voor de doorontwikkeling van onze jeugdafdeling.

Het was mooi te ervaren hoe de cursusleider van de KNVB onder de indruk was van de presentatie die Wim had voorbereid. Direct na de presentatie liet hij al doorschemeren dat Wim was toegelaten.

Ook de aanwezigheid van Andre Adema, Bart Vos en Hans Camps bij het gesprek was een duidelijk pluspunt.

Weer een mooie bevestiging dat een van de speerpunten binnen onze club “het samen doen’ helpt om mooie resultaten te bereiken.

Wim veel succes en vooral veel plezier met deze opleiding.

Bestuur SV Eemnes