• We gaan snel weer open!

16 aug 2020
  • Afgelopen donderdag heeft het bestuur een niet populaire, maar wel noodzakelijke, beslissing genomen door aan te kondigen, dat de club tot nader order gesloten zou worden vanwege een aantal leden dat op De Appelhof was geweest. Het bestuur vond het lastig om deze keuze te nemen, maar op het moment van deze beslissing was de situatie zorgelijk te noemen. In de ogen van het bestuur was tijdelijk sluiten van het complex de juiste oplossing.

Bijna alle betrokken leden hebben zich inmiddels laten testen en wij kunnen meedelen, dat in alle gevallen de uitslag negatief (in dit geval dus goed) was.
    De leden die niet getest konden worden, is uitdrukkelijk meegedeeld om minimaal tien dagen van de club weg te blijven en pas weer te verschijnen als er zich in die tussentijd geen coronageralateerde ziekteverschijnselen hebben voorgedaan.

Hopelijk blijft het bij dit incident. Mocht zich in de toekomst een soortgelijke situatie voordoen, dan zal het bestuur genoodzaakt zijn de situatie op dat moment te beoordelen en een gepaste oplossing aan te kondigen.

Zoals het er nu naar uitziet, kan er vanaf maandag 17 augustus weer getraind worden. Houd de website en verschillende social media in de gaten om op de hoogte te blijven.

Een coronatest is een momentopname. Blijf daarom de adviezen van de GGD en het RIVM opvolgen bij (nieuwe) symptomen of klachten.

Het bestuur dankt bij deze alle ouders die zeer adequaat gereageerd hebben en alle leden die zich direct hebben laten testen of in quarantaine zijn gegaan.

het bestuur van S.V. Eemnes