• Voorbereidingen seizoen 2021/2022

24 apr 2021
  • Het is een bijzonder seizoen waarin we helaas heel weinig competitiewedstrijden hebben kunnen spelen. Gelukkig mogen er al wel weer enige tijd onderlinge wedstrijden worden gespeeld en inmiddels hebben bijna alle teams elkaar wel ontmoet op het veld. Het is fijn om te zien dat er toch nog steeds volop getraind wordt en er ook elke zaterdag een aantal onderlinge wedstrijden op het programma staat.

Wij zijn alweer bezig met de voorbereiden voor het nieuwe seizoen. De coördinatoren, trainers en de jeugdcommissie zijn alweer volop aan het puzzelen om alle jongens en meiden weer een goed plekje te kunnen geven. Dit is geen eenvoudige taak!

De indeling van de teams wordt gemaakt door de coördinatoren in samenwerking met de trainers en ondersteuning van de jeugdcommissie.

Als basis voor de selectie wordt gekeken naar de ontwikkeling van spelers over een langere periode en niet een eenmalige selectietraining of -wedstrijd is hierbij doorslaggevend. Indien nodig/wenselijk worden spelers uitgenodigd om bij andere teams mee te trainen en ook worden gezamenlijke trainingen en oefenwedstrijden georganiseerd. Hier is inmiddels al een start mee gemaakt.

Helaas ontvangen wij ook ieder seizoen weer een aantal opzeggingen. Leden die gaan werken, verhuizen of gewoon iets anders willen gaan doen. Wij vragen je dringend een opzegging uiterlijk 15 mei te mailen naar ledenadministratie@sveemnes.nl.

De datum van publicatie van de nieuwe teams is afhankelijk van het verdere verloop van het huidige bijzondere seizoen. Als hierover meer te melden is, lees je dit op onze website en socials.

Mocht je vragen hebben dan kun je terecht bij je trainer en/of leider of contact opnemen met de jeugdcommissie (jeugd@sveemnes.nl).

Met sportieve groet,
    De jeugdcommissie