• Volledig programma jubileumweekend

  26 aug 2022
 • Het is bijna zover!

  We tellen af naar ons 75-jarig jubileum op 29 augustus en het feestweekend dat daarvoor wordt georganiseerd van 1 t/m 4 september. Onderstaand het volledige programma.

  Donderdag 1 september, 19:00 tot 00:00 uur
  Avond voor de Golden Oldies, oftewel de oudgedienden van onze club. Zij zijn persoonlijk uitgenodigd voor een gezellige avond om oude en nieuwe herinneringen te delen. Op deze avond zal de tentoonstelling worden geopend met materialen uit het recente en verre verleden van onze club. 

  Vrijdag 2 september:

  • 19:00 tot 20:30 uur 
   Kinderdisco voor de jongste jeugd. Wij zorgen voor een drankje en hapje.
  • 21:00 tot 01:00 uur 
   Foute Party met muziek van DJ Kansloos en een optreden van Danny Nicolai. Pak je foutste outfit uit de kast en feest gezellig mee

  Zaterdag 3 september

  • 9:00 tot 12:30 uur Sportparcours voor de jeug

   9:00 tot 10:30 uur : CL t/m JO10
   11:00 tot 12:30 uur : JO/MO11 t/m JO/MO15

   Veld 3 wordt omgetoverd in een geweldig sportparcours met oa een stormbaan, levend tafelvoetbal, bungeerun en uiteraard de pannakooi. Aanmelden kan tot 31 augustus met een mail naar jeugd@sveemnes.nl of via deze link

  • 13:00 tot 15:00 uur Wedstrijd SV Eemnes jubileumteam – Lucky Ajax

   Een speciaal voor deze gelegenheid geformeerd jubileumteam neemt het op tegen de oud-vedettes van Lucky Ajax.
   Welke pelers Sjaak Swart meeneemt naar Eemnes is nu nog niet bekend, maar op de spelerslijst pronken bekende namen als  Simon Tahamata, John Heitinga, Gerald Vanenburg, Steven Pienaar en Eemnesser Derk Boerrigter. Een unieke kans in Eemnes om toppers van weleer te ontmoeten.          

   Publiek is uiteraard van harte welkom! Toegang is gratis.


  • 15:15 tot 17:00 uur 
   Sixmix toernooi voor senioren. Alternatief voetbaltoernooi met als motto: Meedoen is belangrijker dan winnen. Aanmelden team (minimaal 6 personen waarvan 2 mannen/vrouwen) via 75jaar@sveemnes.nl
  • 17:00 tot 20:30 uur
   Volop gezelligheid en gelegenheid om te zorgen voor de inwendige mens. De hele dag is de bar geopend en staan foodtrucks op het terrein.
  • 20:30 tot 01:00 uur
   Feestavond met muziek van Fusebox Coverband en DJ Thije

  Zondag 4 september

  • 13:30 tot 19:30 uur
   Grand Prix van Zandvoort op groot scherm Mooie gelegenheid om de bonnen op te maken, Max aan te moedigen en terug te blikken op het weekend. De bar is geopend en ook aan de inwendige mens is gedacht.

  Actuele informatie in de aanloop naar en tijdens het weekend vind je op onze socials (Facebook en Instagram). 

  Het bestuur en de jubileumcommissie zijn er klaar voor en kijken er naar uit om zoveel mogelijk leden te ontmoeten dit weekend. Laten we er met elkaar een onvergetelijk weekend van maken!

  André, Natascha, Eddy, Hans, Koen, Niek, René, Marnix, Folkert, Sabine, Marscha, Rens en Gonny