• VoetbalTV App & Analyse

  Vanaf oktober 2018 is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV.

  We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die met VoetbalTV aan de slag zijn gegaan. VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op veld 1.

  Na een eerste kennismaking voor al onze leden, ouders en overige geïnteresseerden tijdens de informatieavond van 8 oktober j.l. en nadat de laatste technische aanpassingen door VoetbalTV zijn gedaan, kunnen jullie nu van de wedstrijdbeelden van SV Eemnes genieten.

   

  VoetbalTV App
  Vanaf nu is voor iedereen de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

  Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! (maak dus gebruik van hetzelfde email adres). Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl.

  Meer over de VoetbalTV App: https://www.voetbaltv.nl/voetbaltv-app/

   

  VoetbalTV Analyse
  VoetbalTV Analyse is het platform voor trainers en coaches om wedstrijden te taggen en uitgebreid te analyseren. Met VoetbalTV Analyse kan je wedstrijden, zowel live als na afloop, voorzien van relevante tags. Op basis van deze wedstrijdbeelden kunnen specifieke momenten uit de wedstrijd worden teruggekeken en besproken worden met het team.

  Als aftrap hebben de coaches van onze hoofdselectie SV Eemnes 1, MO13-1 en MO15-1 en JO13-1, JO15-1, JO17-1 en JO19-1 toegang tot de VoetbalTV Analyse gekregen. Als we de eerste ervaringen hebben met deze selecties, volgen de overige teams die op een heel veld spelen.

  Meer over VoetbalTV Analyse: https://www.voetbaltv.nl/voetbaltv-analyse/

   

  Download nu de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS
  OS: https://itunes.apple.com/nl/app/voetbaltv/id1423136238?ls=1&mt=8
  Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.voetbaltv.app&hl=nl

   

  Lees meer over VoetbalTV, de app en analyse op: www.voetbaltv.nl.
  Voor vragen stuur een mailtje naar de mediacommissie redactie@sveemnes.nl.