• Verslag selectie op trainings weekend

8 sep 2018
  • De selectie is 25 en 26 Augustus op trainingskamp geweest naar Texel. We waren hier nu voor de derde keer op rij. De vorige jaren sliepen we bij Stay Oke, maar deze was compleet vol geboekt, dus moesten we een andere onderkomen zoeken. Gelukkig was de locale voetbal vereniging Texel 94 bereid om ons met 31 man te ontvangen. We sliepen op stapelbedden in de kleedkamers en we mochten gebruik maken van de kantine en keuken en wat ook erg belangrijk was koelkast en vriezer, om zo ons eten en drank lekker koud te houden.

Om 7.30 uur moest iedereen verzamelen om te vertrekken richting Texel, aangezien er de avond ervoor een klein feestje was bij de tennis was het niet voor iedereen even makkelijk om op tijd te komen. De meeste auto’s vertrokken op tijd en de laatste auto moest iets sneller rijden dan de toegestaande snelheid om de boot van 9.30 uur te halen.

Na een bakje koffie en broodje op de boot konden we afreizen naar de voetbal club Texel 94. Het was snel omkleden zodat we om 10.45 uur met de training konden beginnen. Na een lekkere conditie training, met afronding een partijspel, kon iedereen onder de douche stappen om lekker fris aan de lunch te beginnen.

De organisatie was tijdens de training naar de Jumbo gereden om te zorgen dat alle buikjes weer gevuld konden worden met een heerlijke lunch.

Na de lunch staptte we in de auto voor een verrassing voor de boys. Na wat zoeken kwamen op de plaats van bestemming om hier een cursus boogschieten te volgen.

Er werd zeer fanatiek geschoten en er waren een paar zeer goede leerlingen tussen. Melvin kreeg het voor elkaar om in de roos te schieten, dus 100 punten!

Om 16.00 uur moesten de eerste 12 man zich gereed gaan maken voor de wedstrijd tegen Texel 94 2. De tegenstander was niet al te sterk, hadden een paar jeugd spelers om een compleet team te kunnen opstellen.

De wedstrijd was een goede en leerzame wedstrijd die uiteindelijk gewonnen werd met 6-0.

Na de wedstrijd was het tijd om de buikjes weer te vullen, er was een overheerlijke BBQ geregeld.

Onze koks Tim en Folkert zorgden dat iedereen kon genieten van 4 stukken vlees.

Onder het genot van de BBQ en natuurlijk een drankje zorgde Evan en Justin voor een lekker stukje hollandse muziek die justin meegenomen had. De nieuwkomers in de selectie Tim, Stefan, Corne en Berend (was vorig jaar nieuwJ) werden naar voren geroepen om een liedje mee te zingen door de microfoon. Dit deden ze dan ook vol overgave en we wisten niet dat we over zeer goede zangers beschikken in de selectie!

Om 22.30 uur was het tijd om naar De Koog te gaan om daar verder te gaan feesten met z’n allen. Helaas had de bus chauffeur geen zin meer om ons op te halen, duidelijke afspraken gemaakt met de man, maar blijkbaar kan dit allemaal op Texel! Dus moesten we zo snel mogelijk taxi busjes regelen. Het heeft even geduurd, maar iedereen is in De Koog aangekomen. De avond is voor iedereen top verlopen en in de loop van de nacht was iedereen weer veilig bij Texel 94.

Hier werden we nog even getrakteerd op een leuk muziekje van Pancratius, deze club deelde de kleedkamers en kantine met ons. Deze muziek met volume knop 10 ging een uurtje door, er werd zelfs een wedstrijdje gedaan wie de hardste muziek kon voorbrengen. De box van Justin of de box van Pancratius, de box van Just werd bij de slaapkamer  van de staf voor de deur gezet zodat deze extra konden geniet van het geluid! Maar rond de klok van 5 uur was het dan toch eindelijk stil en lag iedereen lekker op een oortje.

‘s Morgens had niemand nog geen trek in een lekker ontbijtje, iedereen was nog dik van de schik van de vorige nacht, dus was het douchen, aankleden, schoonmaken en rond half uur weer richting de boot.

Iedereen was rond 13.00 uur weer veilig thuis in Eemnes.

We hebben lekker getraind, leuke leerzame wedstrijd gespeeld, het was een heerlijke BBQ met geweldige zangers en ’s avonds  hebben we met z’n allen een hoop lol gehad in De Koog.

Kortom, HET WAS EEN GEWELDIG WEEKEND!

Dit moet een voorbode zijn op een goed en sportief seizoen.

Groet,
    De Staf Selectie S.V Eemnes