• Verslag Noppen en Naaldhakken toernooi

  30 sep 2018
 • Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, her 1e Noppen en Naaldhakken toernooi georganiseerd door 10 enthousiaste leden van SV Eemnes.

  8 teams dames 35+ en 8 teams heren 45+ hadden zich ingeschreven en om 19.30u gingen deze teams van start in een poulesysteem. Wedstrijden van 20 minuten die onder leiding stonden van vrijwillige scheidsrechters. Het ging er sportief aan toe en nadat ieder team 3 wedstrijden had gespeeld werd er zowel bij de heren als dames een finale gespeeld. BVV mocht bij de heren de 1e prijs in ontvangst nemen en bij de dames was dat NVC trimvoetbal.

  Maar natuurlijk was het toen nog niet afgelopen.....er was een zeer gezellige 3e helft in ons clubhuis. Aangekleed met noppen en naaldhakken zag het clubhuis er gezellig uit en kreeg ieder team een borrelplank. Ook had iedere deelnemer een lootje ontvanger voor de loterij. De plaatselijke middenstand had zich zeer gul getoond en leuke prijzen beschikbaar gesteld die af en toe voor hilariteit zorgde. 

  Zanger Jari trad op voor de muzikale omlijsting en dat was een groot succes, gewoon uit ons eigen dorp en met een fluwelen keeltje. Hij maakte er echt een feestje van. Achter de bar stonden deze avond zeer enthousiaste mannen die het bier en de wijn rijkelijk lieten vloeien. Maar aan alles komt een einde dus ook aan deze geweldige avond maar 1 ding was zeer duidelijk: VOLGEND JAAR EDITIE 2! 

  Met dank aan alle vrijwilligers en alle deelnemers.

  De toernooicommissie.