• Verslag bolavond

8 nov 2022
  • Zaterdag 5 november heeft de activiteitencommissie weer haar halfjaarlijkse BOLtoernooi gehouden.

De opkomst deze avond was niet zo hoog maar dat deed aan de gezelligheid niets af.

We hebben met 4 tafels 4 rondes gespeeld en daarna een halve finale en een finale.

In de halve finale, waar de 10 beste spelers van de avond zitten, was de familie de Leeuw met 4 man/vrouw sterk vertegenwoordigd!

Uiteindelijk lukte het 3 Leeuwen de finale te halen. Na een spannende strijd werd de derde prijs overhandigd aan Josien van Wegen, de tweede prijs ging naar Ron de Leeuw en de winnaar van de avond, tevens onze sponsor van de speelkaarten en de pennen, is geworden Paul de Leeuw!

Alle prijswinnaars werden verblijd met een BOL.com bon.

De poedelwittebolletjesprijs is dit keer gegaan naar Koen Bos.

Al met al een geslaagde avond!

Zaterdag 1 april 2023 staan wij weer klaar voor het volgende Bol toernooi bij de club!

Als laatste bedanken wij Paul de Leeuw van Fundament Bouwadvies bv voor het aanleveren van vele spellen kaarten en pennen!

Tot ziens op de club!

De activiteitencommissie.