• Vacature wedstrijdsecretaris jeugd

31 jan 2020
  • De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor een goed verloop van het wedstrijdprogramma van de jeugdelftallen op de zaterdagochtend en eventueel de inhaal-, beker- of oefenwedstrijden doordeweeks. Je onderhoudt daarvoor nauw contact met de competitieleiders van de KNVB en probeert vragen en verzoeken van leiders en trainers rondom (oefen-)wedstrijden te regelen of te beantwoorden. Je hebt dus ook veel contact met de wedstrijd-secretarissen van andere verenigingen.

In deze functie kun je ook veel zaken via email en telefoon doordeweeks vanuit huis doen.
    Uiteraard zul je in de beginfase begeleid worden door onze huidige wedstrijdsecretaris.

De taken van de wedstrijdsecretaris zijn:
    - Coördineren van de wedstrijden.
    - Aanspreekpunt naar en voor de KNVB en andere verenigingen betreffende competitie- en bekerwedstrijden
    - Verzorgen van de correspondentie met de KNVB en andere verenigingen.
    - Je verzorgt in overleg met trainers voetbaltechnische zaken over de indeling van vriendschappelijke wedstrijden.
    - Je zorgt ervoor dat spelers, aanvoerders en trainers in kennis worden gesteld van (tucht)uitspraken die betrekking op de desbetreffende speler c.q. elftal.
    - Je verzorgt de communicatie met andere verenigingen over verplaatsing van wedstrijden na aanvraag van trainer/leider binnen S.V. Eemnes. Na akkoord van beide partijen wijzig je de wedstrijd in Sportlink en volg je het akkoord op.
    - Je bent aanspreekpunt voor aanvragen van andere verenigingen over wedstrijdwijzigingen of aanvragen voor wijziging. Na overleg met de trainer/leider van het betreffende elftal deze wijziging communiceren aan de wedstrijdsecretaris van de andere en wijzigen/accorderen in Sportlink.
    - Je vraagt bij de KNVB dispensatie aan voor jeugdleden, die hiervoor in aanmerking komen.
    - Je draagt zorg voor het indelen van scheidsrechters van alle jeugdwedstrijden.

Heb je affiniteit met voetbal, vind je het leuk om de jeugd te helpen, wil je je horizon verbreden, heb je graag contact met andere voetbalverenigingen en heb je een paar uur in de week tijd?

Neem dan contact op met vrijwilligers@sveemnes.nl of bestuur@sveemnes.nl

'Alle leden doen meer dan voetballen alleen'