• Trainersnieuws SV Eemnes

8 jan 2020
  • Na het besluit van Wijnand van Wegen om te stoppen als hoofdtrainer bij heren 1 is het bestuur in overleg met de spelersgroep en technische staf op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Gezien het beleid van de SV Eemnes waarin, naast de spelersgroep, ook de technische staf uit voornamelijk clubmensen bestaat, is op zoek gegaan naar een hoofdtrainer die aan dit profiel voldoet.

We zijn dan ook blij te kunnen mededelen dat met ingang van het seizoen 2020/2021 Bart Vos onze nieuwe hoofdtrainer wordt. Bart is geen onbekende voor ons, Bart heeft al eerder bij de club als jeugdtrainer en hoofdtrainer gewerkt. In de tijd dat Bart werkzaam was binnen de club heeft hij de trainersdiploma’s UEFA C en B behaald.

Bart, welkom terug en alvast succes en veel plezier aankomend seizoen.

Bestuur SV Eemnes