• Ten strengste verboden de velden te betreden

  22 feb 2021
 • De afgelopen dagen worden onze sportvelden overspoeld door jeugd die wil voetballen. Dat is, gezien het weer, de vakantie en beperkte sportmogelijkheden, erg logisch.

  Ons complex is alleen geopend voor het geven van trainingen. Omdat het buiten trainingstijden gesloten is, is het ten strengste verboden om over het hek te klimmen.
  Als het complex is gesloten, is er uiteraard geen toezicht. En mocht er een ongeluk gebeuren, dan kunnen de hulpdiensten niet bij het slachtoffer komen.

  Wij snappen, dat het verleidelijk is om met dit mooie weer naar buiten te gaan om te “ballen”, maar zoek daarvoor een ander mooi plekje in Eemnes.

  De komende dagen houden wij het complex in de gaten. Zien wij onbevoegden op de velden, dan hopen wij dat een waarschuwing volstaat, maar ook het inschakelen van politie/boa behoort tot de mogelijkheden. Overtredingen worden dan direct bestraft met een boete. 
  En ook de club kan rekenen op een fikse boete. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het zover niet hoeft te komen.

  Wilt u uw zoon/dochter op het hart drukken de velden niet te betreden?

  Hartelijk dank voor uw medewerking.

  het bestuur van S.V. Eemnes