• SV Eemnes - Lucky Ajax

31 mei 2022
  • In de aanloop naar het weekend dat wij ons 75-jarig bestaan vieren, vragen wij graag je aandacht voor een hoogtepunt in de historie van onze prachtige club.

Een ploeg vol dappere SV Eemnessers, ons jubileumteam, strijdt op zaterdag 3 september 2022 op ons sportcomplex tegen niemand minder dan het Lucky Ajax van ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart en Derk Boerrigter, die tegenwoordig in ons mooie dorp woont. Een affiche om van te dromen!

Dit wordt de kans om in Eemnes jouw voetbalhelden van een recent en verder verleden te aanschouwen. Ons jubileumteam tegen het grote Ajax met bekende spelers uit de rijke historie van de Amsterdamse grootmacht. Een voetbalspektakel dat mede mogelijk wordt gemaakt door een groep sponsors van SV Eemnes!

En jij, als lid van SV Eemnes, kunt 1 van de spelers zijn! Maar wees er wel snel bij. Er zijn namelijk 21 plekken beschikbaar. Elke speler speelt ongeveer een halve wedstrijd (2 * 35 min) en er wordt door gewisseld.

Durf jij de strijd aan, kun je redelijk goed voetballen en wil jij deze wedstrijd mee voetballen tegen Lucky Ajax? Dit is je kans, schrijf je in!

De plaatsen worden toegekend op basis van inschrijving en betaling. Deze start 4 juni via sponsoring@sveemnes.nl, waarbij geldt vol = vol.

De kosten om mee te spelen zijn € 75 per persoon, waarbij een minimale leeftijd geldt van 25 jaar voor mannen en vrouwen. Je plek in het team wordt bevestigd na betaling.

Alles op een rij:

Inschrijven: vanaf 4 juni per mail naar sponsoring@sveemnes.nl (voornaam, achternaam en mobiele nummer)

Kosten: € 75,- per speler

Minimale leeftijd: 25 jaar

Lid van SV Eemnes

Deelname definitief na betaling (je ontvangt een betaalverzoek na inschrijving)

Voor vragen kun je contact opnemen met sponsoring@sveemnes.nl of via René Verhoeven (06-19608315) of Karin Hesterman (06-21406012)