• SV Eemnes en de Grote Clubactie

  6 sep 2022
 • Dit jaar doet SV Eemnes weer mee met de Grote Clubactie. De Grote Clubactie maakt zich sterk voor het verenigingsleven in Nederland. Clubs worden onder meer gesteund door een jaarlijkse loterij waaraan clubs zelf kunnen deelnemen. Daarbij is het de bedoeling dat leden op pad gaan om loten te verkopen (à € 3,- per stuk). 80% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de deelnemende vereniging. Het geld dat we als SV Eemnes ophalen, wordt besteed aan de jeugdafdeling van onze vereniging.

  Wanneer?
  Dit jaar wordt de 50 e editie gehouden en SV Eemnes doet graag mee, al hebben we wel jouw inzet nodig om hier een succes van te maken! De Grote Clubactie loopt van 24 september tot en met 21 november. Dit is bijna 8 weken. De trekking is op 6 december.

  Voor wie? 
  Alle jeugdleden van SV Eemnes kunnen zich aanmelden om mee te doen en we gaan er uiteraard voor dat zoveel mogelijk leden dat ook doen. Daarmee steun je onze club en maak je bovendien kans op leuke prijzen. SV Eemnes beloont jouw inzet namelijk graag en stelt voor degene die de meeste loten weet te verkopen, een shirt naar keuze van een profclub beschikbaar. Het team dat de meeste loten weet te verkopen, kan rekenen op een mooi teamuitje.

  Hoe meld ik me aan?
  Je meldt je aan via dit formulier. Dat kost je minder dan een minuut!  Je ontvangt dan op de dag dat de Grote Clubactie start (24 september dus) een link naar je eigen verkooppagina. Op deze pagina vind je een QR-code en een link die je gebruikt om naar familie en vrienden te sturen zodat zij van jou loten kunnen kopen. Op je digitale verkooppagina kun je precies volgen hoeveel online loten je verkocht hebt en wat andere jeugdleden hebben gedaan binnen onze vereniging. Zo maken we er ook een beetje een sport van.
  Heb je nog geen telefoon, dan kun je toch meedoen met deze actie. Je ontvangt dan een lotenverkoopboekje via Noud of Arwin waarmee je bij je familie en vrienden langs kunt gaan. Bij de aanmelding kun je aangeven dat je een verkoopboekje wilt ontvangen.

  Meer informatie?
  Ook de Grote Clubactie zelf stelt leuke prijzen in het vooruitzicht. Als je meer dan 25 loten verkoopt, dan krijg je een medaille. Verkoop je meer dan 40 loten, dan ding je mee naar een van de vele andere prijzen, met als hoofdprijs een Playstation 5.
  Alle informatie over de landelijke actie vind je op www.clubactie.nl. Specifieke informatie over de actie bij SV Eemnes vind je hier.

  De jeugdcommissie coördineert deze actie binnen SV Eemnes. Mocht je vragen hebben en/of opmerkingen, spreek ons Noud Kools (jeugd coördinator keepers) of Arwin Lergner (coördinator onderbouw) gerust aan.