• Succesvolle improvisatie damesselectie

15 mei 2022
  • Het was een spannende week voor de damesselectie. Als je teams behoorlijk incompleet zijn en je toch 2 wedstrijden moet spelen, dan wordt het improviseren. En dat is best goed gelukt.

Vrouwen 2 speelde om 13:30 uur bij Geuzenmiddenmeer. Met 4 ingevlogen spelers van Dames 30+ en Alessya stond er een compleet team met zelfs 2 wissels. Een warme wedstrijd met een opdracht van Milko: gelijk druk zetten en scoren. Nou, dat moet je tegen Joya zeggen. Binnen 1 minuut lag de 1e bal in het net. En er volgden er meer.

In de rust vertrok Isa alvast naar Dames 1. Zij speelden om 15:00 uur tegen Tos-Actief Vr2, zo’n 15 minuten lopen vanaf de Geuzen.

Dames 2 wandelde na hun wedstrijd ook die kant op en werd door Dames 1 dankbaar verwelkomd. Eindelijk wissels!

In de tas van Joya was die ochtend door Sabine al ruimte gereserveerd voor 6 punten. Een vooruitziende blik. Uitslag van beide wedstrijden 1-4: 6 punten mee naar Eemnes!

Top gedaan dames (en Peter en Milko)

Op de foto het team Vrouwen 2 dat afgelopen zaterdag in Amsterdam de warme strijd aanging tegen Geuzenmiddenmeer Vr5