• Succes van de week

27 apr 2022
  • Maandagavond 25 april was er een oefenwedstrijd van de JO14-1 tegen de KNVB MO14 West. De KNVB zocht voor de meiden van het gewest West een sterke tegenstander en deze werd gevonden in de JO14-1 van SV Eemnes.

Rond 17:30 uur arriveerden er 19 meiden van 13 en 14 jaar met hun ouders bij SV Eemnes. Na een stevige warming-up traden de meiden aan tegen de JO14-1.

Er volgde een goede wedstrijd waarin de teams aan elkaar gewaagd waren. Het spel ging in een hoog tempo heen en weer. Beide teams kregen verschillende kansen om de score te openen.

Het waren uiteindelijk de jongens van SV Eemnes die als eerste het doel vonden.

Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld. Kansen aan beide kanten, een hoog tempo en goed voetbal. Helaas voor de jongens wisten de meiden in de tweede helft twee keer te scoren en eindigde de wedstrijd in 1-2.

Al met al een leerzame avond voor beide teams