• Succes van de Week

6 okt 2021
  • Samenwerking teams JO16, JO17 en MO17

Deze week willen we een groot compliment geven aan de samenwerking tussen de teams van de JO16-1, de JO17-1, de JO17-2, de JO17-3 en de MO17-1.

Aan het begin van het seizoen was de indeling van deze teams anders. Er was gekozen voor 3 teams voor de jongens, met een zeer groot aantal spelers per team, en een meidenteam. In overleg met de trainers, ouders en spelers hebben de co├Ârdinatoren ervoor gekozen om een extra team in te zetten. Maar wel met de afspraak dat als er in andere teams spelers nodig zijn, iedereen zijn of haar best doet om de teams te helpen.

In de praktijk wordt er aan deze afspraak zeer goed gehoor gegeven. Elke week staan er jongens en meiden op om in de andere teams mee te spelen en er zo voor te zorgen dat alle teams voldoende spelers hebben.

Spelers spelen 2 wedstrijden op een dag, na eerst voor hun eigen team gespeeld te hebben, snellen ze zich naar het andere team op een eventueel andere locatie en vice versa.

Maar naast het voetbal is er ook tijd voor ontspanning. Een aantal jongens van de eerder genoemde teams zijn op zaterdag 19 september naar de wedstrijd FC Utrecht- RKC Waalwijk geweest. Ze kregen alle tijd om deze avond te genieten, aangezien de wedstrijd een tijdlang werd stilgelegd.