• Start seizoen 2023-2024

  11 aug 2023
 • Het is nog vakantietijd, maar de laatste voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn inmiddels opgestart.
  Hieronder treft u informatie aan, die er mede voor moet zorgen, dat we zo soepel mogelijk uit de startblokken komen.

  1. Trainingen, wanneer starten deze weer.
   In principe in de week van 4 september, tenzij de leiding van het betreffende team eerder wil starten. De trainers/leiders laten via de groepsapp het exacte moment van de eerste training weten.
   Voor de CL en 07 zal Jessica Rademaker als coördinator de exacte startdatum met de ouders communiceren, waarschijnlijk ligt deze op woensdag 13 september. Op onze site staat het volledige overzicht van trainingen opgenomen. Zie Trainingsschema-versie-4-juli-2023.pdf (sveemnes.nl)

  2. Wanneer start de competitie.
   De KNVB heeft de start van de competities binnen West-1 verschoven naar zaterdag 9 september. Dit i.v.m. de late zomervakantie.  We starten met fase 1, die loopt tot eind oktober. Het volledige speelschema voor het seizoen 2023-2024 vindt u terug onder: speeldagenkalender-west-2023-2024 (knvb.nl). Kijk in de 3e,  4e en 5e kolom van rechts.

  3. Wie trainen de teams en wie zijn de coördinatoren.
   Er zijn behoorlijk wat mutaties geweest binnen de groep trainers en coördinatoren. We hebben voor alle leeftijdsgroepen coördinatoren en voor bijna alle team trainers. Voor de JO16-2 en JO15-2 verwachten we rond 15 augustus deze vacatures ingevuld te hebben. Voor een overzicht van alle trainers en coördinatoren, zie: Coördinatoren en trainers | S.V. Eemnes (sveemnes.nl)

  4. Waar kan ik alle informatie terugvinden.
   Vorig seizoen hebben we een infomatiegids voor trainers en leiders opgesteld. Deze is geactualiseerd en uitgebreid tot een gids waarin heel veel praktische informatie, of verwijzingen naar informatie is opgenomen. De gids is niet alleen bedoeld voor leiders en trainers, maar voor alle leden en ouders. U vindt de gids terug onder: Taken_rollen_en_verantwoordelijkheden_SV-Eemnes_seizoen_2023-2024.pdf (sveemnes.nl).

  5. Definitieve versie teamindelingen.
   Deze wordt op vrijdag 1 september gepubliceerd. De ervaring leert, dat er zich in augustus, zeker in de onderbouw, nogal wat nieuwe leden aanmelden. Deze nemen we in deze versie zo veel als mogelijk mee.

  6. Kleding.
   De club stelt kleding beschikbaar. Deze wordt verdeeld door de leiding van het team. Zij ontvangen via de kledingcommissie een uitnodiging om de kleding op te halen. Kleding voor de trainers zal worden verzorgd via de coördinatoren

  Voor vragen over de opstart van het nieuwe seizoen kunt u terecht op jeugd@sveemnes.nl