• Start nieuwe seizoen

19 aug 2020
  • De zomerstop is ten einde en verschillende teams gaan vanaf maandag het seizoen 2020- 2021 starten. De KNVB heeft het bekerprogramma al bekend gemaakt en vanaf 29 augustus zal de bal weer officieel rollen.

COVID-19 (Coronavirus) is nog steeds onder ons. De richtlijnen om te kunnen sporten zijn flexibel, zolang iedereen zich maar aan de afspraken houdt. Geen volgepakte kantine, geen drukke kleedkamers of veel toeschouwers langs het veld. Het zal even wennen worden, maar iedereen is toch vooral blij vanwege het feit dat de bal weer gaat rollen. De vereniging zal ‘gewoon open zijn’ en er zijn momenteel geen actuele aanwijzingen dat dat moet veranderen.

Onze vereniging heeft veel kleedkamers, maar toch is dat aantal op dit moment niet voldoende om elk team op zaterdag een kleedkamer toe te wijzen. Teams met spelers boven de achttien jaar hebben voor het omkleden, gezien de huidige situatie, meerdere kleedkamers nodig. En omdat wij wedstrijden niet van 08:00 tot 23:00 kunnen afwerken, hebben wij een aantal maatregelen moeten nemen om ervoor te zorgen dat al onze leden (en bezoekende teams) de mogelijkheid hebben om te voetballen. Met ingang van nu geldt de volgende regel betreffende omkleden:

- Kom omgekleed naar de vereniging en douche en verkleed je thuis weer na de wedstrijd (of training). De kleedkamers van S.V. Eemnes blijven voor iedereen gesloten.

Donderdag 20 augustus worden de tenues per team uitgereikt. Vanaf dat moment kunnen de tenues door de leiders aan de spelers worden meegegeven, zodat elke speler omgekleed op zijn/haar wedstrijd verschijnt. Vanaf het moment van uitdelen, zorgt de speler zelf voor zijn/haar tenue.

We hebben ook een aantal algemene maatregelen:

- Er mag geen kruisend verkeer zijn. Omdat dit niet in alle gevallen te realiseren is, vragen wij iedereen om elkaar, waar mogelijk, de ruimte te geven.

- Volg de aangegeven looproutes. Deze routes zijn aangegeven om zoveel mogelijk het contact met elkaar te vermijden. Houd afstand van elkaar.

- Toeschouwers houden 1,5 meter afstand van elkaar indien zij niet tot hetzelfde huishouden behoren.

- Een oproep aan alle leden, vrijwilligers en bezoekers om het complex schoon te houden.

- Besprekingen in de kantine of kleedkamers zijn niet toegestaan.

- Vanaf 14:00 is het terras open. Voor die tijd kan er koffie en frisdrank gekocht worden in de kantine. Let op: hier geldt één-richting-verkeer.

- Om onze vrijwilligers achter de bar zoveel mogelijk te beschermen, is het alleen mogelijk om contactloos of met pin te betalen.

- Volg alle speciale aanwijzingen op ons complex.

- Bij betreden van het complex wordt om contactgegevens gevraagd (naam, telefoonnummer en e-mailadres). Deze gegevens kunnen gebruikt worden ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

Mocht u vragen of nog betere ideeën hebben, stuur deze dan naar bestuur@sveemnes.nl

Wij wensen u een mooi, sportief en vooral gezond seizoen toe.

Het bestuur van S.V. Eemnes