• Stap voor stap weer open, op naar een mooie zomer!

21 mei 2021
  • De versoepelingen van afgelopen week bieden ook voor onze club weer meer mogelijkheden. Die kans laten we niet liggen. De komende weken openen wij stap voor stap onze vereniging. Uiteraard in lijn met de mogelijkheden vanuit de overheid. Ook zijn wij, in samenwerking met de gemeente, aan het kijken hoe wij voorzichtig onze gezellige buitenlocatie weer kunnen openstellen voor onze leden. Deze zaterdag 22 mei, starten we met een pilot/test door onze selectie toegang te geven tot het buitenterras, ondanks het naar verwachting slechte weer. Daarna kijken we hoe we met de zo gewenste versoepelingen, meer mensen kunnen laten genieten van het buitenterras.

Op zaterdag 12 juni staat bovendien een zeer leuke en spectaculaire verenigings-/slotdag voor de jeugd van SV Eemnes gepland. Bianca, Arwin en David zijn samen met de jeugdcommissie en buurtsportcoach Jur dit geweldige initiatief gestart, met veel leuke voetbalspellen, springkussens, etc.

Ook op trainersvlak zijn er binnen SV Eemnes de nodige ontwikkelingen. Een grote stap is gezet in de verdere ontwikkeling van het voetbalbeleid. Afgelopen dinsdagavond is Wim van der Craats geslaagd voor zijn UEFA B/TC 2 diploma. Hiermee heeft hij voor zichzelf en zeker ook in de sportieve ambities van SV Eemnes een volgende mijlpaal bereikt. Nogmaals van harte Wim! Wij vertrouwen erop hiermee het voetbalplezier van de allerkleinsten tot en met de selectie de komende jaren een geweldige impuls te kunnen geven.

Vanwege privéomstandigheden heeft Oscar de Wit, onze beoogde nieuwe trainer van Eemnes 2, helaas moeten besluiten daarvan af te zien. Gelukkig kunnen we deze plaats, in lijn met onze wens, uit de eigen geledingen invullen. Marcel van Beek heeft aangegeven het nieuwe seizoen naast de JO19-1 ook graag het tweede seniorenteam te gaan trainen.

Zo hebben wij een sterke invulling voor alle teams voor wat betreft trainers. De trainers hebben bovendien in samenwerking met Hans Camps, Wim van der Craats en onze jeugdcommissie grote stappen gezet in de invulling van alle nieuwe teams voor het volgende seizoen. Daarover binnenkort meer.

Komend seizoen, eind augustus 2022, hopen wij ons 75-jarig jubileum te mogen vieren. Dat doen we uiteraard op een gedenkwaardige manier en het liefst zonder beperkingen.
    Maar eerst op weg naar een mooie zomer!

Wij kijken er naar uit de leden weer stap voor stap te ontmoeten bij de vereniging.

Namens het bestuur,

André Adema