• Sponsoring

Sponsoring SV Eemnes
    SV Eemnes is een kerngezonde voetbalvereniging met ongeveer 700 leden. Een sportvereniging kan niet bestaan zonder voldoende extra financiële ondersteuning! Voor SV Eemnes zijn sponsors erg belangrijk. Sponsoring van onze mooie vereniging betekent dat onze club een groot aantal zaken (faciliteiten, materiaal etc.) kan verwezenlijken terwijl de contributie voor de leden op een bescheiden peil kan worden gehouden.

Dankzij de nieuwe media zijn er nu steeds meer kanalen om ook uw doelgroep te bereiken. SV Eemnes kan dankzij deze nieuwe media extra exposure mogelijkheden voor uw bedrijf aanbieden. Uw bedrijf kan tevens gebruik gaan maken van het netwerk rond SV Eemnes.

Wilt u als bedrijf graag een bijdrage leveren of heeft uw werkgever mogelijk interesse? Neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie via: sponsoring@sveemnes.nl

Vormen van sponsoring
    Onze vereniging kent diverse sponsormogelijkheden. Uiteraard kunnen die mogelijkheden in een persoonlijk gesprek op uw wensen worden aangepast. Zo kunt u als shirtsponsor optreden voor één of meerdere SV Eemnes teams, een reclamebord langs het hoofdveld plaatsen, meer zichtbaarheid van uw bedrijf creëren door een commerciële uiting op de schermen in het verenigingsgebouw te plaatsen etc.

Hieronder geven wij een aantal mogelijkheden:

1.1 Reclame op sveemnes.nl en de voetbal.nl app
    Onze vereniging is nadrukkelijk aanwezig op de nieuwe media met een professionele website: www.sveemnes.nl en de voetbal.nl app, het centrale communicatiemiddel van de vereniging.

Uit de statistieken is af te leiden dat de bezoekersaantallen nog iedere maand stijgen en onze site goed wordt bekeken! De website staat vol informatie over onze vereniging, haar activiteiten, de resultaten en onze sponsoren. Wellicht een idee om via onze site en de voetbal.nl app uw bedrijf te promoten.

1.2 Scherm advertentie in ons clubgebouw
    In onze kantine zijn diverse schermen opgehangen waarop veel voetbal en clubnieuws vanuit sportlink wordt gepresenteerd en u bedrijf op een eigentijdse manier zichtbaar wordt voor al onze leden en overige bezoekers.

Naast de landelijke reclames staat het de vereniging vrij om voor een deel ook eigen sponsors via dit medium te laten adverteren. Een mooie gelegenheid om tijdens wedstrijd- en trainingsdagen uw bedrijf voor het voetlicht te brengen.

1.3 Reclameborden en VoetbalTV langs veld 1
    Rondom het veld zijn volop mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie te profileren en zo (nog) meer bekendheid te geven. Tevens zijn wij vanaf het seizoen 2018/2019 als een van de eerste clubs in Nederland aangesloten bij VoetbalTV. Hierdoor is de zichtbaarheid van uw bedrijf nog veel groter geworden. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op veld 1.

De sponsor sluit een contract met de vereniging voor de duur van minimaal drie jaar waarna het contract stilzwijgend wordt verlengd. Het bord wordt door de vereniging aangeschaft en geplaatst en is eigendom van de vereniging. Het ontwerp en het aanbrengen van het bord is voor rekening van de sponsor.

De reclameborden zijn verkrijgbaar in de afmeting: 2,40 mtr x 0,52 cm.
    Eventueel zijn afwijkende maten op aanvraag mogelijk.

1.4 Kledingsponsor
    Onze elftallen spelen allemaal in een club outfit eventueel gesponsord door diverse bedrijven. Regelmatig moeten tenues worden vervangen wegens ouderdom, slijtage of voor nieuwe elftallen.

Kleding sponsoring wordt contractueel vastgelegd voor de duur van minimaal 3 jaar.

Wilt u uw bedrijfsnaam op de shirts (volgens de richtlijnen van de K.N.V.B.) van een of meerdere van onze elftallen laat het ons weten.

1.5 Hoofdsponsor
    De hoofdsponsor sluit een contract af met de vereniging voor de duur van minimaal drie jaar. Totaal bedrag in overleg. Na deze periode wordt de sponsor de mogelijkheid geboden dit opnieuw te continueren.

Tijdens de duur van het contract verstrekt de hoofdsponsor de vereniging jaarlijks een contractueel vastgelegde financieel bijdrage.

1.6 Subsponsor
    De subsponsor sluiten met de vereniging een contract af voor de duur van minimaal drie jaar. Na deze periode wordt de subsponsor de mogelijkheid geboden opnieuw als zodanig op te treden. Tijdens de duur van het contract verstrekt de subsponsor de vereniging jaarlijks een contractueel vastgelegde financieel bijdrage.

1.7 Toernooi sponsor Jeugd
    U kunt dit toernooi sponsoren. Ook kunt u bekers, medailles ter beschikking stellen.

1.8 Bal sponsor
    Tijdens de thuiswedstrijden van ons 1e elftal is het mogelijk op te treden als balsponsor.

Indien wij uw interesse hebben gewekt en u graag een bijdrage wil leveren aan SV Eemnes in de vorm van sponsoring neem dan contact met ons op. U kunt uw vragen stellen via het e-mailadres sponsoring@sveemnes.nl en wij nemen contact met u op.

Indien u een andere en/of aanvullende wensen heeft met betrekking tot sponsoring van SV Eemnes is het zonder meer mogelijk in overleg te kijken of deze wensen realiseerbaar zijn.