• Slaapzakken gezocht!

  13 sep 2020
 • SLAAPZAKKEN GEZOCHT!

  Na de verschrikkelijke brand van afgelopen week op Lesbos in Moria worden er slaapzakken ingezameld voor hulporganisatie Because we Carry.

  SV Eemnes steunt dit doel van harte!

  De slaapzak is het die nu op Lesbos alle verschil maakt. 13.000 mensen slapen na de brand van eerder deze week nu massaal langs de weg onder de blote hemel.
  Geen tijd te verliezen dus tijd een hele strakke inzameling waarvoor we de hulp van iedereen nodig hebben.

  DUS
  Op een slaapzak kun je overdag zacht zitten (asfalt dagen lang is echt hard), je kunt 'm omslaan bij gure wind, het is lekker zacht om je kind op te verschonen, maar vooral extreem nodig in de nacht. Want niemand heeft een bed...
  Gelukkig is de temperatuur op het eiland nu nog best te doen, maar het gaat snel afkoelen. Met een maandje is het 's nachts echt koud. En de nachten zijn nu al fris buiten.

  Daarom gaan we voor kwalitatief hele goede slaapzakken. Thermo-slaapzakken, liefst nog met zo'n capuchon ook. Zo goed als- of: helemaal nieuw, altijd fris en brandschoon. Opgerold, met een stevige roze touw of strik eromheen. Verder niks eromheen, echt geen hoes of plastic zak.
  Alleen de beste. ❤️

  PLANNING
  Maandag, dinsdag en woensdag zamelen we alle slaapzakken in. Donderdag gaan deze naar de centrale loods zodat ze de dag erna naar Lesbos toe kunnen.

  VOOR LEDEN VAN SV EEMNES DIE WILLEN DONEREN:

  Maandag/dinsdag/woensdag van 17:00-21:00 uur mag je je slaapzak inleveren bij SV Eemnes aan de Noordersingel. Bij de ingang staat een container.

  Onze dank is mega! Mocht je vragen hebben stuur dan een mail naar jeaninecalis@gmail.com