• Seizoen 2018 - 2019

11 aug 2018
  • Nog even en wij gaan weer van start. Er zijn alweer teams aan het trainen en op 18 augustus om 11:30 uur speelt Eemnes 4 tegen Zuidvogels de eerste officiële wedstrijd. Zaterdag 1 september speelt Eemnes 1 uit tegen B.V.V., op de website zie je het programma.

Ik hoop dat het nieuwe seizoen gaat brengen wat jullie verwachten, het belangrijkste is dat jullie plezier beleven aan het voetbal. Ik wil alle leden een heel plezierig seizoen toewensen.

Zoals wellicht bekend hebben wij een overeenkomst gesloten met Sportlink, jullie gaan de website daarvan zien en op de schermen in de kantine worden ook allerlei zaken getoond die van belang zijn. Een werkgroep is bezig om voor 1 september zoveel als mogelijk klaar te zijn.

De website is op dit ogenblik nog niet helemaal klaar, maar wij hebben gemeend deze toch te activeren en de site te laten "groeien". Op de pagina’s die nog niet gereed zijn zie je de tekst "deze pagina is nog niet klaar, maar wij werken er hard aan".

Nogmaals, een fijn seizoen en wij zien elkaar langs de lijn of in de kantine.

Met vriendelijke groet,

Jullie voorzitter,