• Schoolvoetbal voor de basisscholen in de BEL-gemeenten

  28 feb 2024
 • Met veel plezier kondigen wij aan dat het schoolvoetbaltoernooi binnenkort weer van start gaat in onze regio. Als onderdeel van de voorbereidingen op dit sportieve evenement, biedt S.V. Eemnes alle leerlingen en klassen die deelnemen de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan speciaal georganiseerde trainingssessies.

  De aftrap van de schoolvoetbalwedstrijden is begin april gepland. Om scholen optimaal voor te bereiden, hebben wij in maart twee trainingsdagen georganiseerd. Deze vinden plaats op woensdagmiddag 20 en 27 maart om 15:00 uur, een perfect moment,  gezien de meeste scholen om 12:15 uur eindigen op woensdagen.

  Deze trainingssessies zijn opgezet als een carrousel, waarin jongens en meiden, gezamenlijk of gescheiden, kunnen trainen afhankelijk van hun voorkeur en de inschrijvingen. Het doel is om een plezierige en educatieve ervaring te bieden aan alle deelnemers, ongeacht hun ervaring met voetbal.

  Wij nodigen u van harte uit om met uw klassen deel te nemen aan deze unieke kans. Aanmelden is eenvoudig: stuur een e-mail naar jeugd@sveemnes.nl met de naam van uw school, de deelnemende klassen, het aantal leerlingen, hun leeftijd en eventuele voetbalervaring.

  We moedigen aanmelding per klas aan, zodat we de groepen efficiënt kunnen organiseren. Dit initiatief biedt niet alleen een kans voor de leerlingen om hun voetbalvaardigheden te verbeteren, maar bevordert ook teamgeest en sportiviteit buiten schooltijd.

  We zien uit naar veel enthousiaste deelnemers en hopen veel jong voetbaltalent te mogen begroeten op onze trainingsdagen.

  Met sportieve groet,

  S.V. Eemnes