• S.V. Eemnes verwelkomt Jong FC Utrecht Dames

  19 okt 2023
 • S.V. Eemnes zet in op de bevordering van het vrouwenvoetbal. Na een onvergetelijk uitje in september waarbij 140 dames en meiden van S.V. Eemnes de wedstrijd Nederland - Engeland bijwoonden, is het nu tijd voor een nieuwe, spannende gebeurtenis. Aanstaande maandag is het thuisveld van S.V. Eemnes het toneel voor een oefenwedstrijd tussen de eigen teams en het team van Jong FC Utrecht Dames tegen BFC JO16.

  Deze oefenwedstrijd is een nieuwe onderstreping van de grote groei van het aantal meiden dat lid is geworden bij S.V. Eemnes, wat ook bij onze partnerclub FC Utrecht is opgevallen. Het ontvangen van een professioneel team als Jong FC Utrecht Dames onderstreept het belang en de potentie van deze sport, niet alleen binnen de club maar ook in de bredere gemeenschap.

  André Adema, de voorzitter van S.V. Eemnes, stelt dat dit zijn eerdere uitspraak bekrachtigd: "Het succes van het vrouwenvoetbal in Nederland inspireert ons om dezelfde droom te koesteren voor S.V. Eemnes. We willen ervoor zorgen dat onze meiden en vrouwen alle kansen krijgen om te schitteren op het veld."

  Het belooft een bijzondere avond te worden die in het teken staat van talent, inzet en passie voor het voetbal.

  Dus, als jij een meisje of vrouw bent en je wilt komen voetballen, laat het ons weten via info@sveemnes.nl. We zijn klaar om je te verwelkomen in onze groeiende voetbalfamilie en samen te werken aan nog grotere successen. Het vrouwenvoetbal scoort bij Eemnes en we zijn vastbesloten om deze opwaartse trend voort te zetten. Samen gaan we de toekomst van het vrouwenvoetbal in Eemnes vormgeven: één doelpunt en glimlach tegelijk!