• Quinty en Isabella en de MO9-1

  10 sep 2021
 • Op maandag van 18:00-19:00 uur trainen de meiden van de MO9-1. Deze training wordt gegeven door 2 speelsters van onze eigen MO17-1, Quinty en Isabella.

  Op eigen initiatief hebben de meiden voor het begin van het seizoen contact gezocht met Bianca om te vragen of zij een team konden trainen. Ze hadden daarbij natuurlijk wel hun wensen, want het moesten meisjes zijn en het liefst zo jong mogelijk.

  En zo zijn de meiden begonnen. Nu nog onder begeleiding van Mark en Pascal, die op woensdag de meiden training geven. Maar volgens de heren gaat het zo goed, dat ze al snel niet meer nodig zullen zijn om tips te geven .

  Quinty en Isabella bereiden zelf de training voor, zorgen voor de juiste spullen en zetten de training uit. Op aangeven van de trainsters beginnen de meisjes met de warming-up, met elke week een ander die aangeeft met welke oefening ze gaan beginnen. Daarna is het woord aan Quinty of Isabella, die vertelt wat ze deze training gaan doen. En zo is het een leerzame maar ook zeer gezellige training. En om 19:00 uur, als de meiden van de MO9-1 voldaan naar huis gaan, gaan Quinty en Isabella zelf nog even fanatiek trainen.

  Meiden super leuk dat jullie dit doen, hopelijk zullen er vele volgen!