• Oud- en ere-voorzitter Jan Bakker overleden

18 feb 2021
  • Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van

Jan Bakker

Jan was een icoon binnen de vereniging. Jan was maar liefst 22 jaar voorzitter van onze vereniging; van 1972 tot en met 1994. In 1996 heeft hij de unieke verenigingsonderscheiding -erevoorzitter- mogen ontvangen.
    Wij zijn Jan veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend.

Wij wensen zijn vrouw, de kinderen, kleinkinderen, naaste familie en dierbaren veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te dragen.

Namens het bestuur en leden van de
    SV Eemnes, André Adema - voorzitter.
    _____________________

Jan is opgebaard in het Afscheidshuis, Randstad 21-8 te Almere.
    De plechtigheid, voorafgaande aan de crematie, zal plaatsvinden op zaterdag 27 februari om 11.30 uur in het Crematorium Almere, Kruidenweg 3 in Almere.
    In verband met de corona-maatregelen, is er slechts beperkte gelegenheid om de plechtigheid bij te wonen.
    Voor leden die de plechtigheid willen bijwonen, gelieve voor 23 februari een verzoek te doen aan Robert Bakker via het emailadres: robert.bakker.1965@gmail.com.
    Voor het sturen van een kaartje is het adres: Lisztlaan 18, 1411 HP Naarden