• Ontwikkelingen betaald- en amateurvoetbal als gevolg van het coronavirus

10 mrt 2020
  • Woensdag 11 maart vindt bij de KNVB een bijeenkomst plaats waarbij onder meer de gevolgen van de afgelastingen van het betaaldvoetbal en de mogelijke scenario’s voor als er meer maatregelen volgen worden besproken.

Tijdens deze bijeenkomst wordt ook besloten wat deze eventuele maatregelen voor gevolgen hebben voor het amateurvoetbal. De KNVB zal dit besluit zo spoedig mogelijk communiceren.

S.V. Eemnes volgt de richtlijnen die door de KNVB en het RIVM aangegeven worden.

Mocht er woensdag besloten worden om ook het amateurvoetbal in het weekend van 14/15 maart af te gelasten, kan ook de vrijwilligersavond helaas geen doorgang vinden.

Maar zover is het gelukkig nog niet, dus wij duimen voor doorgaan van alle wedstrijden (en dus ook de vrijwilligersavond).

Via de website houden wij een ieder op de hoogte.

het Bestuur S.V. Eemnes