• Nieuwe rubriek: Sponsor aan het woord - Banketbakkerij van Ommeren

12 mrt 2020
  • SV Eemnes kan niet zonder sponsors. Het is een belangrijke financiële bron voor de vereniging om belangrijke randvoorwaarden (denk aan het clubgebouw, trainingsmaterialen etc.) te onderhouden en realiseren, terwijl de contributie op een acceptabel peil kan worden gehouden.

De namen van onze sponsors vind je terug op de borden langs het veld, de tenues, de website en op de schermen in de kantine.

Maar wie zit er eigenlijk achter die naam? Wat voor bedrijf is het en wat is de binding met SV Eemnes? Speelt er misschien familie bij de club?

Om de sponsors wat meer gezicht te geven, gaat de Mediacommissie op zoek naar het antwoord op deze vragen. Dat doen we in de rubriek “Sponsor aan het woord”.

Sponsor aan het woord
    Voor de aftrap van dit initiatief zijn we naar Hilversum gereisd, naar Banketbakkerij van Ommeren.

Alex van Ommeren, ‘dè banketbakker’, reageert direct super enthousiast op de vraag om mee te werken aan deze rubriek. Want ja, voetbal, daar heeft hij wel wat mee en hij is dan ook zeer regelmatig te vinden bij SV Eemnes.

Hij is namelijk niet alleen sponsor, hij trapt ook zelf nog fanatiek een balletje, is trainer en enthousiaste voetbalouder. Zijn binding met SV Eemnes is dus al snel duidelijk.

Alex: “Ik sta graag op én langs het veld. Zo geef ik met veel plezier training aan JO15-3 (die zich 2 weken terug kwalificeerden voor de kwartfinales in de beker!!) en speel zelf op woensdagavond bij de 45 plus heren. Verder spelen mijn twee dochters in Dames-1 en mijn zoon speelt in JO13-1. Dus de zaterdag staat in het teken van hun wedstrijden.”

Met zijn banketbakkerij op de Van Hogendorplaan in Hilversum zorgt Alex dagelijks voor vers brood, koekjes, taart, gebak en nog veel meer lekkers.
    Daar kunnen we elke zaterdag bij SV Eemnes van meegenieten: tegenwoordig verzorgt Banketbakkerij Van Ommeren de broodjes, saucijzen en heerlijke koeken in de voetbalkantine van SV Eemnes. En die vallen goed in de smaak!

Alex: “Ik wens voor de club dat zij nog lange tijd een beroep kan doen op de vele enthousiaste vrijwilligers die de club rijk is. SV Eemnes is een mooie club en dat moet zo blijven. Ik kom er graag!”

En dat maakt helder waarom hij SV Eemnes ook graag financieel extra steunt.

Dankjewel Alex!

Tot ziens op de club!