• Kleedkamers en douches tijdelijk niet in gebruik

20 aug 2020
  • Vanwege COVID-19 kunnen wij de kleedkamers van ons complex helaas niet gebruiken.

Omdat er ook voor spelers boven de achttien jaar anderhalve meter afstand moet worden gehouden in kleedkamers, kan het voorkomen, dat wij per team vier kleedkamers nodig hebben. Als er meerdere teams tegelijkertijd spelen, komen wij door deze maatregel kleedkamers tekort.
    Daarom is besloten om de kleedkamers voor iedereen tijdelijk te sluiten. Dit geldt zowel voor eigen als bezoekende teams.

Donderdag 20 augustus worden door de trainers/leiders de kledingtassen afgehaald.
    Vanaf dat moment kan er per speler een tenue uitgereikt worden.
    De speler zorgt er vanaf dan voor dat hij/zij omgekleed op de club verschijnt (zowel bij thuis- als uitwedstrijden). Dit betekent, dat de kleding thuis gewassen moet worden.

Wij vragen trainers/leiders, waar mogelijk, om het bezoekende team zelf op de hoogte te brengen van deze maatregel.

We hopen dat deze maatregel van korte duur is en hopen op ieders begrip.