• In memoriam Piet van de Kuinder

13 dec 2021
  • Afgelopen zaterdag bereikte ons het trieste bericht dat Piet van de Kuinder op vrijdag 10 december is overleden.

Piet is op 1 augustus 1954 lid geworden van SV Eemnes. Hij is dus meer dan 67 jaar lid geweest. Dan mag er gesproken worden over Clubliefde met een grote C.

Piet heeft meerdere functies bekleed. Zo is Piet jaren, zoals het toen nog heette, grensrechter geweest van Heren 1. Piet heeft ook jaren de kantine beheerd. Daarnaast was Piet altijd te porren voor een klusje dat moest gebeuren.

De laatste jaren was Piet een vaste klant van de “grijze tafel”. Elke zaterdag werden met een groepje gelijkgestemden de gebeurtenissen van de week en de wedstrijd van Heren 1 doorgenomen.

Wij wensen zijn vrouw Wil, zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte de komende tijd.

Bestuur SV Eemnes