• In memoriam Joep Camps

11 sep 2018
  • IN MEMORIAM - JOEP CAMPS

Afgelopen zondagmiddag kregen wij het vreselijke bericht dat Joep Camps plotseling was overleden. Wij zijn daar diep door getroffen.

Joep heeft heel veel voor onze vereniging betekend, hij is ca. 18 jaar secretaris geweest in de periode dat Jan Bakker voorzitter was. Joep is ook de samensteller van het Jubileumboek 1987, dit ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de S.V. Eemnes, het boek is geheel van zijn hand. Hij was een trouw lid van de "Grijze Tafel" en bezoeker van de wedstrijden, vroeger als vader van Hans en Michel en later als opa van zijn kleinzoons Nando en Jorni.

Wat achteraf gezien mooi is dat hij onlangs nog met zijn vrouw Nel, de kinderen en kleinkinderen een reis heeft kunnen maken naar CuraƧao. Dat was zijn tweede vaderland, de kinderen zijn er geboren en hij heeft een groot deel van zijn werkzame leven daar doorgebracht.

Er is gelegenheid om afscheid van Joep te nemen op vrijdag 14 september in Uitvaartcentrum De Ark, Reigerstraat 17 te Baarn, van 19.00 tot 19.45 uur.

De uitvaartdienst zal worden gehouden op zaterdag 15 september om 11.00 uur in de H. Nicolaaskerk, Wakkerendijk 60 te Eemnes, waarna de begrafenis zal plaatsvinden op het kerkhof aldaar.

Wij wensen zijn vrouw Nel, de kinderen, kleinkinderen, naaste familie en dierbaren veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te dragen.

Namens het bestuur en leden van de S.V. Eemnes,
    Bart Nouwens, voorzitter.