• Hoe willen we de ontwikkeling van de onderbouw komend seizoen vormgeven (2)

  30 jun 2023
 • Stap 2: Aanmelden voor trainingen gericht op technische en motorische ontwikkeling.

  In een eerder artikel (2juni jl.) op onze site heeft u kunnen lezen hoe we in het seizoen 2023-2024 de technische- en motorische ontwikkeling van de onderbouw willen vormgeven. We hebben daarbij gezocht naar een professionele partner, die in staat is om kinderen, ieder op hun eigen niveau, beter en daarmee met nog meer plezier, te laten voetballen. In onze zoektocht zijn we uitgekomen bij “de Voetbalschool” uit Amersfoort. De belangrijkste voorwaarde om met deze school in zee te gaan, was aantoonbare kwaliteit.

  Na het inwinnen van referenties bij diverse verenigingen, een proeftraining, gevolgd door een aantal gesprekken met de eigenaar van de school, hebben we besloten om op 15 september van start te gaan met een reeks van zes trainingen op de vrijdagavond. Op de bijgevoegde flyer kunt u meer informatie lezen. Verder kunt u via de volgende link NL HOME |  totalsoccermethod meer informatie terugvinden over de gekozen methode, bijbehorende aanpak en de werkwijze van “de Voetbalschool”.

  In eerste instantie betrof het trainingen specifiek voor de onderbouw (tot en met 12 jaar), maar na overleg met “de Voetbalschool” hebben we ervoor gekozen, om de trainingen open te stellen voor alle jeugdleden van S.V. Eemnes. Iedere speler of speelster van 5 tot en met 18 jaar kan zich aanmelden. 
  Uiteraard wordt de inhoud van de trainingen afgestemd op de leeftijd. 

  Ook het bestuur van S.V. Eemnes ziet de meerwaarde van deze extra trainingen en maakt via een forse bijdrage de deelname ook financieel aantrekkelijk. Van de ouders zal per kind een bijdrage van € 25,00 worden gevraagd.

  Even de informatie op een rij:

  1. De trainingen zullen worden gehouden op de vrijdagen 15, 22 en 29 september en 6, 13 en 20 oktober.
  2. Er zal worden gewerkt in twee blokken: 16.30 – 17.45 uur en 18.00 – 19.15 uur. (Tweede blok afhankelijk van het aantal inschrijvingen.)
  3. Alle spelers en speelsters van 5 tot en met 18 jaar kunnen zich inschrijven.
  4. Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 6 september via: jeugd@sveemnes.nl
  5. De kosten voor de reeks van 6 trainingen bedragen € 25,00. Deze worden op eenzelfde wijze als de contributie geïnd.