• Het seizoen is ten einde!

  15 jun 2022
 • Nu het seizoen is afgelopen kunnen we de conclusies trekken.

  Na een ijzersterke eerste seizoenshelft waarin alleen tegen ZuidOost United werd verloren stonden we er erg goed voor. Het werd al snel duidelijk dat Graveland en Wasmeer de grote concurrenten waren.

  Na de winterstop werd de goede lijn van de eerste seizoenshelft doorgezet. Als koploper gingen we ‘de week van de waarheid’ tegemoet, waarin we in 1 week tegen zowel Graveland als Wasmeer speelden. Deze wedstrijden gingen helaas allebei verloren waardoor we veroordeeld waren tot nacompetitie.

  De vorm van het team werd na deze wedstrijden een stuk minder. Wedstrijden werden wel gewonnen, maar iedere wedstrijd keken we binnen 5 minuten al tegen een achterstand aan. Ook in de nacompetitie tegen ZCFC was dit het geval, waardoor we de wedstrijd zeer onnodig met 7-4 verloren.

  Al met al kunnen we tevreden terugkijken op een mooi seizoen, waarin thuis alles werd gewonnen op het gelijkspel tegen Wasmeer na. Tim Mol werd door de spelers en staf verkozen tot de speler van het seizoen. Rogier van Wegen werd topscorer met 21 goals in de reguliere competitie en 3 in de nacompetitie. Peter Schlotter was met een trainingspercentage van ruim 90% vrijwel altijd aanwezig op de training.

  Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun, iedere week (uit,- en thuis) waren er vele Eemnessers langs de lijn te vinden.

  Begin augustus beginnen wij aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Wie weet wat dat seizoen ons kan gaan brengen.

  Sv Eemnes 1