• Het is zover! Teamindeling seizoen 2021-2022

3 jun 2021
  • Na een bijzonder seizoen zijn de coördinatoren meisjes (Bianca Grob), bovenbouw jongens (Harry Horst), middenbouw jongens (Henk de Jong) en onderbouw jongens (Arwin Lergner) samen met David Huizing en Wim van der Craats van start gegaan met het maken van de teamindelingen voor het seizoen 2021-2022.

Aanpak via coördinatoren
    Met deze aanpak via coördinatoren maken we een start met de nieuwe structuur, waarbij we als vereniging een volgende stap in de ontwikkeling en ambities van onze vereniging zetten. André Adema (voorzitter SV Eemnes) heeft daar recent op onze site al naar verwezen. Binnenkort volgt hier meer info over.

Gevolgen Covid-19 voor het aantal teams
    Covid-19 heeft ook sporen nagelaten in het aantal teams. We zien dat met name in de midden- en bovenbouw. In totaal leveren we 2 teams in. Kijkend naar andere verenigingen is de ‘schade’ binnen SV Eemnes nog beperkt. Dat is ook zeker te danken aan de inzet van al die vrijwilligers, die iedere zaterdag toch weer een alternatief wisten te vinden. Top! Laten we hopen, dat het komend seizoen een “normaal” seizoen wordt, zonder beperkingen.

Publicatie en AVG
    Bij de publicatie hebben we zoveel mogelijk de richtlijnen AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) gevolgd.

De indelingen
    De indelingen zijn tot stand gekomen op basis van inbreng van de trainers en coördinatoren. Het is uiteraard een “open deur”, maar het voor 100 % tot ieders tevredenheid een paar honderd kinderen indelen, blijft lastig. We hebben het uitgangspunt gehanteerd, dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau plezier en (voetbal) ontwikkeling kan combineren. Samen met plezier leren voetballen, daar gaat het om.

Bezwaarprocedure
    Bent u ondanks al onze zorgvuldigheid toch niet tevreden, dan bieden wij de mogelijkheid om eventuele bezwaren kenbaar te maken. Wij willen dat graag gestructureerd en zorgvuldig doen. We vragen u om eventuele vragen of bezwaren via de mail kenbaar te maken aan Bianca Grob (jeugd@sveemnes.nl).
    Vervolgens zal de coördinator contact opnemen met de betreffende ouder, en bij de bovenbouw ook met de speler, om de vragen, bezwaren te bespreken. Wij vragen u uiterlijk zondag 6 juni de eventuele vragen/bezwaren kenbaar te maken.

Trainers gezocht
    Voor het grootste deel van de teams hebben we enthousiaste trainers gevonden. We houden nog een paar vacatures over: trainers voor de JO12-1 en daarnaast zouden een aantal teams er graag nog een tweede trainer bij willen. We werken hard aan de invulling van deze open plekken, maar zijn daar tot nu toe nog niet in geslaagd. Heeft u suggesties of wilt u als ouder bij deze teams aan de slag, dan bent u van harte welkom. Wij zorgen voor de begeleiding en ondersteuning. U kunt zich aanmelden via Bianca.

Start in de nieuwe samenstelling.
    Op maandag 14 juni kunnen de teams starten met de trainingen in de nieuwe samenstelling. In principe kan er de hele zomer doorgetraind worden, dat is afhankelijk van de invulling door de betreffende trainer(s). Zij zullen de teams zelf informeren over hoe en wat. De nieuwe veldindeling voor de trainingen v.a. 14 juni vindt u hier.