• Heren 1 op weg naar de 3e klasse

8 jun 2022
  • Helaas heeft Heren 1 in de reguliere competitie het kampioenschap niet kunnen pakken. Maar gelukkig is er nog een kans via de weg van de nacompetitie. Een knock-out race langs 3 wedstrijden.

De eerste wedstrijd staat gepland voor komende zaterdag, 11 juni. Voor Eemnes betekent dat een uitwedstrijd tegen ZCFC uit Wijdewormer. Deze ploeg is 12e geƫindigd in de 3e klasse.

De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Bij winst gaan ze door naar de volgende ronde en staat direct op dinsdag 14 juni de volgende wedstrijd op het programma.

Gelukkig wordt dat een thuiswedstrijd. Tegenstander zal bekend worden na zaterdag.

Trekken ze ook deze wedstrijd over de Eemnesser-streep, dan zal op zaterdag 18 juni de finale worden gespeeld, op neutraal terrein.

Kortom een lekker toetje, met voor de mannen een pittige week, met hopelijk een mooie afloop.

Hoewel Wijdewormer niet echt naast de deur ligt, zullen de spelers en de staf de steun van de supporters hard kunnen gebruiken! Dus op naar Wijdewormer zaterdag!

Vanaf deze plek wens ik Heren 1 veel succes. Op naar de 3e klasse!

Namens het bestuur,

Hans Camps