• Trainersnieuws heren selectie

26 mrt 2021
  • Guess who’s back?

Eerder deze week meldden we dat Wim van der Craats zijn rol als trainer van Heren 2 heeft neergelegd om zich te richten op zijn nieuwe rol als Hoofd Voetbalzaken.

Wij zijn blij en ook trots jullie nu te kunnen vertellen dat Oscar de Wit aankomend seizoen de trainer/coach van Heren 2 zal zijn.

Oscar heeft zijn hele jeugd bij ons gevoetbald en daarna ook een aantal seizoenen in Heren 1.

De jaren daarna was Oscar te vinden in het Hilversumse voetbal. Inmiddels heeft hij een mooie trainerscarrière opgebouwd met als laatste taak hoofdtrainer bij BZC’13.

Oscar heeft er veel zin om weer bij “zijn” cluppie aan de slag te gaan. Hij kijkt er naar uit om samen met hoofdtrainer Bart Vos en de staf de selectie verder te ontwikkelen.

Een samenwerking die mooi aansluit bij onze ambitie om zoveel als mogelijk met trainers te werken met ‘een verleden’ bij onze club.

Oscar welkom terug en heel veel plezier!

Op de foto’s:
    Voorzitter André Adema bezegelt de samenwerking met Oscar met een trainerstenue; Oscar in zijn jonge(re) jaren bij SV Eemnes.