• Geslaagd 4 X 4 oliebollentoernooi voor de jeugd

4 jan 2022
  • Op woensdag 29 december hebben diverse vrijwilligers een 4 tegen 4 toernooi met individuele winnaar georganiseerd voor de jeugd van S.V. Eemnes. De weersomstandigheden waren uitstekend voor de tijd van het jaar. Om 8.30 uur was de aftrap voor de eerste groep (O8 t/m O9). Na vier wedstrijden werden de uitslagen verzameld en kwamen Luuk (JO8-1) en Jari (JO8-1) als gezamenlijk winnaar uit de bus. Een mooie tweede plaats was voor Tijn (JO9-1). Sven (JO8-1) maakte het podium compleet met zijn derde plaats.

In de tweede groep was het ook zeer spannend en werd de winnaar uiteindelijk beslist op aantal doelpunten. De uiteindelijke nummer een en twee hadden al hun vier wedstrijden namelijk gewonnen! De winnaar uit groep twee (O10 t/m O12) is Wesley (JO11-1) gevolgd op de tweede plaats door Hidde (JO12-1). Robbe (JO10-1) wist de derde plek veilig te stellen met een marge van één punt.

In de laatste groep (O13 t/m O15) werd vooraf Boyd (JO14-1) als de grootste kanshebber gezien voor de eindoverwinning. Echter verloor hij zijn laatste wedstrijd waardoor hij gezamenlijk derde is geëindigd met Tijn (JO13-1). De tweede plaats in deze leeftijdscategorie is gegaan naar Sjanou (MO15-2). Lois (MO13-1) wist, tot haar eigen verbazing, als enige al haar vier wedstrijden te winnen en werd de terechte winnaar!

Als afsluiting waren er voor de winnaars mooie prijzen en voor elke deelnemer een heerlijke oliebol met warme chocolade melk.

Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet, Banketbakkerij van Ommeren voor het verzorgen van maar liefst 130 oliebollen en de volgende sponsoren voor het verzorgen van de prijzen, consumptie en materialen die gebruikt zijn:

Schreuder Natuurgeneeswijzen,

De Gooische Bloembinderij,