• Gefeliciteerd!

15 jun 2022
  • Gelukkig en heel fijn zien we deze tijd veel vlaggen met schooltas als teken dat zoon of dochter is geslaagd. Voor iedereen die geslaagd is, van harte gefeliciteerd! Voor iedereen die nog moet herkansen, veel succes, doe nog even je best en schiet die penalty er in de laatste minuut nog even in!

Maar ook wij als SV Eemnes mogen een vlag met schooltas uithangen. Wim van der Craats is namelijk geslaagd voor de opleiding Hoofd Opleiding B van de KNVB. Een prestatie van formaat! Een jaar heeft hij de ene na de andere opdracht moeten uitvoeren, naast zijn eigen werk en het werk dat hij al bij ons verstouwt.

Met trots mogen we dan nu ook zeggen dat wij als club een gecertificeerd Hoofd Opleidingen hebben. Dat kunnen niet veel clubs zeggen.

Aankomend seizoen kan Wim nu nog meer tijd besteden aan onze jeugdopleiding. Samen met de jeugdcommissie, coördinatoren en trainers nastreven om de opleiding te verbeteren, maar met name het voetbalplezier van uw zoon of dochter nog meer te vergroten.

Want dat laatste is natuurlijk het allerbelangrijkste. Wij volwassenen kunnen van alles vinden, maar het gaat om het kind. Laten we dat met zijn allen goed in de gaten houden. Wim en de jeugdcommissie helpen daar graag bij en zijn altijd bereid mee te denken.

Wim van harte gefeliciteerd! Nu nog even de laatste loodjes voor het seizoen 2021/2022 en dan op naar het nieuwe seizoen 2022/2023 waarin we ons 75-jarig bestaan gaan vieren!

Die 75 jaar hebben we samen gehaald, laat het een mooi streven zijn om ook de 100 jaar samen te halen!

Namens het bestuur
    Hans Camps