• Een historisch 2022 voor SV Eemnes!

11 jan 2022
  • Stel je eens voor….
    Ik zag afgelopen dagen een berichtje via LinkedIn voorbijkomen: stel dat je geboren was in 1900. Vervolgens worden de ontberingen van onze geschiedenis op een rij gezet die je in dat geval op je 14e, 18e, 20e of 29e jaar zou hebben meegemaakt. Je kunt ze zelf waarschijnlijk wel invullen. In het tweede decennium van de vorige eeuw zou je dan te maken hebben gehad met de Spaanse Griep.

Zoeken naar mogelijkheden
    Ook in deze tijd is er een pandemie. Vooral voor onze jeugd vind ik het heel spijtig dat wij zo beperkt aan het voetballen zijn toegekomen het afgelopen jaar. Ondanks al deze ontberingen wil ik toch mijn grote dank uitspreken voor het geweldige werk van de jeugdcommissie en de trainers en leiders. Elk moment hebben zij er toch weer alles aan gedaan (binnen de geldende beperkingen) om onze jeugd te laten trainen.

Dankbaar voor onze vrijwilligers
    Voor het tweede jaar op rij geen nieuwjaarsbijeenkomst.
    Ook 2021 heeft (mede) door een nieuwe Corona variant wederom op veel van onze enthousiaste en betrokken leden een groot effect gehad in zijn of haar sociale en sportieve leven. Als dank heeft het bestuur al onze vrijwilligers in de dagen voor kerst een kerstbrood aangeboden en zijn wij (zoveel als mogelijk) persoonlijk langs de deuren gegaan. Als bestuur hebben wij hiermee extra onze dankbaarheid willen tonen voor al jullie inzet het afgelopen jaar.

Werken aan onze ambities
    Zoals al eerder aangegeven zijn wij in volle vaart op weg onze voetbalambities verder vorm te geven. Aan het einde van het jaar hebben wij een langdurige overeenkomst gesloten met hoofdtrainer Bart Vos. Er is veel wederzijds vertrouwen en het bestuur vindt dit een hele goede basis om met elkaar verder te gaan. Naast de al ingeslagen nieuwe koers bij de jeugd willen wij nu ook onze ambities bij onze Heren 1 en Dames 1 verder gaan ontwikkelen.

Op naar ons jubileum!
    Wij kijken als bestuur positief vooruit. Dit jaar zullen wij in ieder geval ons 75-jarig jubileum gaan vieren! Vanaf donderdag 1 september t/m zaterdag 3 september zullen er festiviteiten worden georganiseerd. Het bestuur ziet het als een mooie stip aan de horizon.

Op een historisch 2022 met de viering van ons 75-jarig jubileum!

Namens het bestuur,

André Adema