• Eemnesser Koeien Trofee voor JO19-1

  5 okt 2022
 • Vrijdag 30 september verzamelde de JO19-1 van vorig seizoen zich in het Huis van Eemnes voor een gezellige en spannende avond. Het team was voorgedragen voor de Eemnesser Koeien Trofee vanwege hun sportieve prestaties afgelopen seizoen. Hoe leuk is dat!

  Vanuit de vereniging is de aanmelding ingediend en zorgvuldig onderbouwd om zo de kansen op de Trofee te vergroten.

  “De JO19-1 is er halverwege het seizoen ’21-’22 in geslaagd te promoveren naar de 4 e divisie en heeft een half jaar met succes op dit niveau gepresteerd. Zelfs zodanig, dat ook dit seizoen (’22-’23) de vernieuwde JO19-1 weer in de 4 e divisie speelt. Het team dat werd gecoacht door Marcel van Beek, Peter Vlaar en Harry Horst, bereikte hiermee het hoogste niveau, dat ooit door een jeugdteam van SV Eemnes in haar 75-jarig bestaan is bereikt.
  Hiermee ontstaat een kwaliteitsimpuls die verwachtingen oproept voor de komende jaren en het niveau van het voetbal binnen SV Eemnes naar een substantieel hoger niveau zal brengen. Conclusie: de spelers en leiding van de JO19-1 seizoen ’21-’22 hebben iets bijzonders neergezet, waar voetballend Eemnes nog jaren plezier van gaat hebben en wat een impuls geeft aan de voetbalsport in onze gemeente.”

  Na de pauze werden de genomineerden bekend gemaakt en In de categorie “Groepen’ bleek de enige genomineerde: de JO19-1! En dat betekende dat de mannen de befaamde Eemnesser Koeien Trofee in ontvangst mochten nemen.

  Een mooie bekroning op een prachtig seizoen. Proficiat heren!