• Eemnes Heren 1 kampioen 2022-2023

  1 mei 2023
 • Na zoveel jaren zijn we eindelijk weer eens kampioen geworden. We zijn het seizoen 2022/2023 gestart met de viering van het 75-jarig jubileum van de vereniging en we hebben het seizoen subliem afgesloten met het kampioenschap van Heren 1. Het is geweldig hoe velen binnen de vereniging dit mogelijk hebben gemaakt en dan vooral het eerst elftal en staf. Tevens dank aan de teams van Heren 2 en 19-1, want dit kampioenschap is mede door jullie flexibiliteit en bereidheid tot samenwerken tot stand gekomen. Wij hopen met jullie allen nog mooie sportieve jaren te beleven!

  De afgelopen weken is er spontaan een groep ontstaan vanuit de vereniging, bestaande uit spelers, staf, begeleiding en het bestuur, om er afgelopen zaterdag een mooi feest van te maken. Ik geniet er het meest van dat dit soort initiatieven spontaan vanuit de club ontstaan. Tevens wil ik graag onze supporters bedanken, die in grote getalen waren meegereisd naar 's-Graveland. Door jullie aanwezigheid en sfeeracties was het feest compleet.

  Wij hebben bij SV Eemnes wederom geschiedenis geschreven en voor degenen die tijdens de meivakantie elders waren en deze mooie gebeurtenis gemist hebben, volgt hier nog een korte terugblik.

  Ik nodig iedereen uit bij de eerst volgende thuiswedstrijd tegen BVV op 13 mei!

  Namens het bestuur,

  André Adema

  Voorzitter SV Eemnes