• Draag die Band!

  20 apr 2023
 • Draag die Band!
  Bijna 1 op de 3 mensen heeft een te hoge bloeddruk, waarschijnlijk zonder dat zij dit zelf weten. Het hebben van een hoge bloeddruk is een belangrijke risicofactor voor hart- en vaatziekten. Hierdoor overlijden jaarlijks bijna 40.000 mensen in Nederland. Dit is twee keer een uitverkocht Stadion Galgenwaard. Door regelmatig jouw bloeddruk te meten kan er mogelijk veel leed worden voorkomen. FC Utrecht en het UMC Utrecht geven de assist, zodat jij dit jaarlijks zelf thuis kan doen.

  De symbolische aanvoerdersband
  FC Utrecht en UMC Utrecht ontwikkelden een speciale aanvoerdersband, waar de aanvoerder van FC Utrecht (Nick Viergever) afgelopen weekend ook speelde tijdens de wedstrijd FC Utrecht – FC Twente. Via een speciale website roepen zij Utrechters op om zich ook te aan te melden als aanvoerder en de band te dragen. Als je dit doet, laat je zien dat jij je verantwoordelijkheid pakt door jaarlijks je bloeddruk te meten en de boodschap te verspreiden.

  S.V. Eemnes, FC Utrecht en UMC Utrecht dragen samen de band!
  In het weekend van 22 en 23 april 2023 zullen de aanvoerders van SV Eemnes ook de speciale aanvoerdersband dragen om bewustwording te creëren binnen de vereniging.

   

  Jij kunt je ook aanmelden!
  Wil jij zelf ook aanvoerder worden? Kijk dan op de speciale pagina en meld je aan als aanvoerder. Je ontvangt dan de volgende voordelen:

  1. Je ontvangt een speciale limited edition FC Utrecht aanvoerdersband
  2. Je ontvangt 50% korting op de speciale FC Utrecht-bloeddrukmeter
  3. Je wordt uitgenodigd voor een speciale Draag die Band voorlichtingssessie in Stadion Galgenwaard met o.a. de aanwezigheid van enkele (oud) aanvoerders;
  4. Je wordt uitgenodigd voor een exclusieve rondleiding op ons topsportcentrum incl. gezonde maaltijd;
  5. Je mag gratis deelnemen aan een FC Utrecht beweeg activiteit aangeboden door één van onze trainers.

  Neem net als Nick Viergever, aanvoerder van FC Utrecht, jouw verantwoordelijkheid, Draag die Band, en meld je aan als aanvoerder!