• De JO19-1 heeft het seizoen afgesloten met een hele gezellige BBQ.

  24 jun 2023
 • Het was een bewogen seizoen voor de JO19, het begon dat ze aan het begin van het seizoen geen trainer meer hadden omdat door prive omstandigheden de trainer die aangesteld was voor de JO19 niet meer kon trainen.
  Wijnand was bereid gevonden om deze taak over te nemen.

  We waren ingedeeld in de 4e divisie, wat inhield dat we flink aan de bak moesten, helaas hadden we al snel personele problemen doordat 2 jongens vanaf de start van de competitie niet fit waren en hooguit 15 minuten konden spelen. Daarna kwam na 3 wedstrijden Viggo en Lars er ook nog eens bij. Beiden hadden knie problemen en waren voor langere tijd uitgeschakeld. Met veel puzzelen en met hulp van de JO18-1 was het toch mogelijk om elke wedstrijd met 12 a 13 man aan de start te staan op de zaterdagen.

  De mooiste en beste wedstrijd speelden we tegen Huizen JO19-1, deze wedstrijd wisten we met 1-0 te winnen!
  We eindigden op de 9de plaats van de 13 clubs, dit hield in dat we de 2de seizoenhelft in de Hoofdklasse gingen spelen.
  In deze competitie hebben heerlijke potten voetbal laten zien, met als hoogtepunt de 3-2 overwinning tegen de latere kampioen Nieuwland. Ook de laatste competie wedstrijd tegen Waterwijk was er een om van te smullen, we waren veel beter maar stonden met de rust met 0-2 achter. In de laatste minuut wisten we toch met 3-2 de overwinning over de streep te trekken!
  We zijn uiteindelijk op de zeer verdienstelijke 2de plaats geeindigd, en dat is iets wat een wereld prestatie genoemd mag worden. Zeker gezien het feit dat we een hele smalle selectie hadden en ook nog eens veel spelers aan het eerste hebben geleverd.

  Vorige week hebben we het seizoen afgesloten met een BBQ en daarbij de bijbehorende Oorkondes!

  De eerste Oorkonde was voor de topscoorder van het seizoen.

  En dat is geworden: IBRAHIM CAMARA, hij is topscoorder geworden met 10 goals.

  De 2de Oorkonde was voor het TALENT VAN HET JAAR.

  Deze prijs was voor: VIGGO BUSTAMENTE

  Viggo heeft laten zien dat hij als 2de jaar B junior uitstekend mee kon komen met de JO19-1, na zijn knie blessure is hij steeds beter gaan voetballen en was hij een zekerheidje in de defensie van de verdediging. Volgens seizoen gaat hij als eerste jaars A junior door naar de selectie!

  De 3de Oorkonde was voor de SPELER VAN HET JAAR.

  Deze prijs was voor: ROLF DUNNINK  Rolf werd aan het begin van het seizoen gevraagd of hij weer wilde gaan keepen na de laatste 3 seizoenen gevoetbald te hebben. Dit omdat de JO19-1 geen keeper had.

  Rolf heeft dit als 2de jaars B junior uitstekend opgepakt. Zeker in de 4de divisie heeft hij ervoor gezorgd dat hij punten voor de JO19-1 pakte door zijn vele reddingen. In de Hoofdklasse hoefde hij minder werk te verrichten, maar hij was een niet meer weg te denken keeper voor de JO19-1. Rolf heeft grote sprongen voorwaarts gemaakt en mag als eerste jaar A junior ook volgend seizoen aansluiten bij de selectie!

  Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het leuke seizoen en iedereen een hele fijne vakantie toewensen en voor volgend seizoen heeft veel sportplezier.

  De observator