• Corona maatregelen SV Eemnes update

13 feb 2021
  • Naast de reeds bestaande corona-regels heeft de avondklok ook invloed op de trainings- en voetbal activiteiten. Vanaf 21.00 uur is het verboden om zonder geldige reden op straat te zijn. Helaas is sporten geen geldige reden. Om deze reden hebben wij besloten dat er geen trainings- of wedstrijdactiviteit meer plaatsvindt na 20.30 uur. Om 20.30 uur dient het complex verlaten te zijn.

Als je de trainingstijd wilt inhalen dan is daar zaterdag overdag waarschijnlijk wel ruimte voor. Via wedstrijd@sveemnes.nl kan er ruimte gereserveerd worden.

Helaas weer een beperking, maar hopelijk brengt deze onze een stap verder om straks weer zonder beperking te kunnen voetballen.

Hieronder nog even de geldende maatregelen op een rijtje.

• Trainings- en voetbalactiviteiten tot maximaal 20.30 uur.
    • Seniorenteams en de teams 0-19 mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
    • Voor overige jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen.
    • Kantine en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten. Toilet is open bij uitgang naar veld 3.
    • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
    • Zorg bij het wegbrengen van uw kinderen voor een veilige situatie op de parkeerplaats.
    • Gebruik een eigen bidon, zowel bij de training als bij wedstrijden.
    • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, denk aan trainers, begeleiders en bestuursleden.
    • Verlaat direct na je training of oefenwedstrijd het complex.

Mocht je zelf suggesties hebben, laat deze dan weten bij het bestuur (bestuur@sveemnes.nl).

Blijf gezond, houd afstand en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Het bestuur van SV Eemnes