• Corona maatregelen SV Eemnes

15 okt 2020
  • Update 15 oktober 2020.

Hieronder vind je een overzicht van de aangepaste corona-regels die vanaf heden van toepassing zijn op het complex van SV Eemnes. Daarbij volgen we de protocollen van de KNVB, NOC/NSF. De algemene maatregelen met betrekking tot afstand, hygiëne en in de situatie van klachten blijven uiteraard ook van toepassing. Houd je daaraan!

De richtlijnen van de KNVB vind je hier.

Voor alle informatie vanuit de Rijksoverheid klik hier.

Algemeen

• Er worden geen toeschouwers op het complex toegelaten. Dit betekent dus geen ouders en bezoekers op het complex, zowel bij de trainingen doordeweeks als op zaterdag bij onderlinge oefenwedstrijden.
    • Informeer uw kind(-eren) over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze op ons complex de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen.
    • Zorg bij het wegbrengen van uw kinderen voor een veilige situatie op de parkeerplaats.
    • Gebruik een eigen bidon, zowel bij de training als bij wedstrijden.
    • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, denk aan trainers, begeleiders en bestuursleden.
    • Verlaat direct na je training of oefenwedstrijd het complex.

Trainingen/competities/oefenwedstrijden

• De trainingen voor spelers van de jeugdteams (t/m O19) kunnen ongewijzigd worden voortgezet.
    • Voor seniorenteams vervalt de reguliere training. Wel mogen seniorenteams in meerdere groepjes van 4 tegelijk trainen op één veld. Zorg ervoor dat de groepen van 4 zoveel mogelijk in vaste samenstelling trainen en dat onderling de 1,5 meter altijd in acht wordt genomen. Zorg voor herkenbaarheid wie bij welke groep hoort. Deze vorm van trainen kan alleen in overleg met de trainer (trainer wordt niet gerekend tot het viertal).
    • Alle competitiewedstrijden komen tot nader bericht te vervallen.
    • De jeugdteams (t/m O19) mogen onderling trainingswedstrijden spelen tegen teams van de eigen vereniging.

Clubhuis en kleedkamers

• Het clubhuis en het terras zijn tot nader order gesloten.
    • Bij de uitgang bij veld 2 zal de deur open zijn om gebruik te maken van de toiletten. Houd hier extra rekening met de 1,5 meter afstand en uiteraard de looproute. Zorg voor een zo kort mogelijk verblijf in deze ruimtes.
    • De kleedkamers zijn niet beschikbaar, dus kom omgekleed naar de vereniging en douche thuis.

Op basis van ervaringen danwel aanpassing van de richtlijnen, kan het zijn dat er nieuwe aanpassingen gaan gelden. Uiteraard zullen we hierover dan communiceren. Houd de website en de social media kanalen daarom in de gaten.

Mocht je zelf suggesties hebben, laat deze dan weten bij het bestuur (bestuur@sveemnes.nl).

Het bestuur van SV Eemnes