• Clubhuis en kleedkamers open!

25 aug 2020
  • Komende zaterdag, 29 augustus, start het wedstrijdseizoen. Het bestuur kijkt er naar uit om weer de hele dag de wedstrijdballen te zien rollen. Ook kan vanaf zaterdag weer gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en het clubhuis.

Voor een verantwoord gebruik geldt wel een aantal aanpassingen en spelregels. Daarbij volgen we de protocollen van de KNVB, NOC/NSF en de horeca.

Clubhuis

• Zowel beneden als op de 1e verdieping is een eenrichtingsroute van toepassing.
    • Bij de uitgang bij veld 2 geldt een beperkt stuk twee-richtingsverkeer voor het gebruik van de toiletten en de kleedkamers van de scheidsrechters. Houd hier extra rekening met de 1,5 meter afstand en uiteraard de looproute.
    • Het wedstrijdsecretariaat beneden is gesloten. Deze vind je nu op de 1e verdieping bij de ingang van de kantine.
    • In de kantine is een afhaalbuffet ingericht voor koffie/fris en eetwaren.
    • Het assortiment is aangepast op snelle uitlevering (o.a. saucijzenbroodjes, (ham)kaascroissants, kaasstengels en zoetwaren).
    • Betaal per pin of contactloos.
    • De kantine heeft geen zitplaatsen, daarom geldt hiervoor ook geen registratie.
    • Houd je aan de looproute en voorkom onnodig oponthoud in de kantine.

Goed om te weten: de ventilatie in ons clubhuis is zo ingericht dat de instromende lucht altijd vers van buiten komt.

Terras

• Vanaf 14:00 uur is het terras geopend aan de zuidzijde van het clubgebouw.
    • Maak gebruik van de ingerichte zitplaatsen, geen verplaatsing van het meubilair.
    • Bij gebruik van het terras geldt registratie om bij een eventuele besmetting bron- en contactonderzoek mogelijk te maken. Formulieren hiervoor vind je op de bar en kunnen worden gedeponeerd in een afgesloten bus.
    • Let op: langs de lijn geldt een drankverbod.

Kleedkamers

Teams/Spelers tot en met 17 jaar

• Naast de spelers maximaal 2 begeleiders per team in de kleedkamer (denk aan 1,5 meter afstand).
    • Douche zo snel als mogelijk.
    • Beperk het verblijf in de kleedkamer tot het noodzakelijke.

Teams/Spelers vanaf 18 jaar

• Maximaal 6 personen tegelijk in de kleedkamer,
    • (waarvan) maximaal 2 personen tegelijk onder de douche, douche kort!
    • Andere teamleden wachten buiten.
    • Geen wedstrijdbespreking in de kleedkamer

Voor alle teams geldt:

• Kleedkamers alleen toegankelijk voor en na de wedstrijd (dus niet tijdens!).
    • Neem je spullen mee naar het veld.
    • Houd je in de gang aan de looproute (eenrichtingsverkeer).
    • Geen oponthoud in de gang, wacht buiten op elkaar.
    • Ruim de kleedkamer op na gebruik!
    • Opmerkingen/vragen? Meld je bij het wedstrijdsecretariaat.

Afhankelijk van het aantal wedstrijden op een zaterdag, kan het voorkomen dat er voor thuisteams geen kleedkamer beschikbaar is. Betreffende teams worden in dat geval geïnformeerd en gevraagd thuis te douchen.

Fietsen

• Fietsen op het complex graag alleen stallen in de hiervoor geplaatste fietsenrekken. Op het complex is deze ruimte (door een andere inrichting) beperkt, een aantal rekken is daarom buiten het complex geplaatst.

We roepen iedereen op zich aan deze spelregels te houden. Dan houden we het sporten voor iedereen plezierig!

Op basis van ervaringen danwel aanpassing van de richtlijnen, kan het zijn dat er nieuwe aanpassingen gaan gelden. Uiteraard zullen we hierover dan communiceren.

Mocht je zelf suggesties hebben, laat deze dan weten bij het bestuur (bestuur@sveemnes.nl) of op zaterdag bij het wedstrijdsecretariaat.

Veel sportplezier!

Het bestuur van SV Eemnes